Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem lenne gond az anyagiakk...

Ha nem lenne gond az anyagiakkal, és minden rendelkezésedre állna, bevállalnád a második gyereket?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Már van egy 3 éves fiúnk aki nagyon szeretne egy kistesót,apa is szeretné.Én viszont nem merem bevállalni.

9éve vagyunk együtt párommal és még mindig imádjuk egymást,a fiúnk igazi szerelemgyerek.Szerencsére mindent meg tudunk neki adni,boldogságban,szeretetben,szerelemben élünk.Szeretnék én is még egy gyereket de nem merem bevállalni azért,mert párom szülei nálunk laknak így mi vagyunk az egyik szobában, ők a másikban, a többi helyiség közös.Túl zsúfoltan lennénk a mi szobánkban, így én még várnék a kistesóra?Ti mit tennétek?

2015. nov. 24. 13:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%

Mi is igy vagyunk, nem mindenki tudja megoldani hogy nyugdijbol lakast bereljen, a sajat lakas se jutott am mindenkinek, es termeszetes ha az ember nem rakja az idos szulot utcara.

Nalunk van masodik gyerek. Van egy szoba kis zuhanyos furdoszobaval apamnak, van egy masik (gyerekszoba) furdoszobaval, ott alszunk mi is, emelle van kulon konyha es egy nagy nappali. Elferunk boven.

Az nem opcio hogy koltoztessetek ki a szuloket, mert osszesen tobbe kerulne ket lakas lakbere (rezsivel egyutt meg plane) mint igy egy, es ha nem is sok, de a nyugdijat beadja a kozosbe termeszetesen apam is.

Ha most ki akarnek venni neki egy kulon lakast, az egyreszt ki se jonne a nyugdijbol, masreszt anyagilag sokkal nehezebb lenne mint igy.

2015. nov. 24. 16:07
 22/37 anonim ***** válasza:
0%

19: es hova koltozzenek szerencsetlen nagyszulok? Ha most meg el is tekintunk attol,hogy nyugdijbol sehol se berelsz lakast, akkor is, a legtobb tulaj kapasbol vissza is utasitana oket, merthogy oreget rokkantat nagyon nehez kitenni.

Hitelt meg sajatra ennyi idosen eselytelen hogy kapjanak (de gondolom ha eddig nem jott ossze akkor nem vetette fel oket a penz)

2015. nov. 24. 16:08
 23/37 anonim ***** válasza:
0%

Raadasul nalunk annyiban volt nehezebb a helyzet, hogy ocsem is nalam lakott (apam szobajaban) par evig. Neki vegul bereltem egy kis garzont Gyorben, ahol talalt munkat, de persze a lakber dragabb mint a fizetes, szoval egyelore en fizetem azt is...

Most akkor mit csinaljak, ne legyen soha gyerekem, mert nem vagyunk gazdagok ?

2015. nov. 24. 16:14
 24/37 anonim ***** válasza:
58%

Mindannyian szeretnétek még egy babát, csak a helyszűke a gond, ha jól értettem. Őszintén, te mire várnál? Arra, hogy kihalnak a szülők a másik szobából? Lehet, hogy 10 vagy 15 év múlva lesz, akkor már nem kell a nagynak a kistesó, az biztos.

Mérjétek fel, hogyan lehetne átalakítani a lakást úgy, hogy legalább még egy szoba legyen, pl. az étkezőt meg lehet-e szüntetni. Két gyerek elvan egymással egy szobában úgy 8-10 éves korig, aztán meglátjátok, hogyan tovább.

Mi laktunk egy szobában 4-en a két gyerekkel, az első lakásunk kicsi volt, de viszonylag rövid ideig, tudtuk, hogy lesz lehetőségünk nagyobbra belátható időn belül. Így még oké, de 10-15 éven keresztül nyomorogni egy szobában még 3-an is vállalhatatlan szerintem.

2015. nov. 24. 16:24
 25/37 anonim ***** válasza:
0%
Mi is egy szobaban alszunk a ket gyerekkel, miert baj az? Tevezni, stb, arra ott a nappali. A haloszobat csak ejjel hasznaljuk mikor alszunk.
2015. nov. 24. 16:25
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
Persze addig van igy, amig kicsik a gyerekek. Ha mar elkezd iskolaba jarni a nagyobb, es kell nekik masra is a szoba mint alvasra (pl tanulni, magukban lenni), akkor kikoltozunk majd a nappaliba es kesz.
2015. nov. 24. 16:26
 27/37 anonim ***** válasza:
95%
Így biztos, hogy nem. Majd a különköltözés után.
2015. nov. 24. 16:30
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
27: de miert kell mindenaron kulonkoltozni, ha egyszer igy anyagilag sokkal celszerubb? Hogy belerokkanjon szerencsetlen abba, hogy ket alberletet kell fizetnie?
2015. nov. 24. 16:31
 29/37 anonim ***** válasza:
20%
Arra, hiaba varsz, hogy a nyugdijas szulok majd egyszercsak onalloak lesznek, a mai vilagban nyugdijbol nem tudnak lakast berelni.
2015. nov. 24. 16:33
 30/37 anonim ***** válasza:
18%
Latom aki nem dobja a nyugdijas szulot utcara, az 0%-ot er... szep gyerekkorotok lehetett ha ilyen halasak vagytok a szuleiteknek
2015. nov. 24. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!