Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ízesített óvszerrel bevállalnád az orált a végig?
Nekem eddig egy barátom volt, a mostani párom. Nagyon szeretem orálisan kényeztetni, a végén le is nyelem az első alkalomtól kezdve. Nem tudnám elképzelni hogy az óvszert szopjam, akkor sem ha ízesített.
N
Én másik oldalról jövök ,mert férfi vagyok.
Alkalmi partnerrel én is gumiban oráloztatok,hiszen ha könnyen felszedtem akkor nem én vagyok az első kalandja...
A helyzet az hogy én sosem veszek ízesített gumit,de a lányoknál szokott lenni,egyszer az egyik lánynál volt gumi (nem ízesített) de olyan vékony volt hogy többször azt hittem,hogy elszakadt,mert mindent érzetem,én hülye meg nem kérdeztem meg a márkáját.
Egy másik csaj viszont ízesített gumit húzott rám,semmit nem éreztem,és szex közben is azért tudtam elmenni mert ő élvezte és azok a hangok segítettek nekem.
De sok lány nem szereti a gumi ízét ,viszont én kötöm magam ahhoz hogy alkalmival csak gumiban,egyszer a lány azt mondta hogy a szex fáj neki gumival így vegyem le...hát hamar vége volt az estének :)
20/F
Srácok a védekezés fontos,különben egy életre megbánhatod ,hogy abban a fél órában nem védekeztél!
Óvszerrel? Mivan?!
A páromat sem óvszerben orálozom, hanem anélkül. Egyszer ment el a számba, de kiköptem zsepibe - édes ízű, de tuti kijött volna a vacsimmal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!