Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy óvszerrel?
A párom ragaszkodik az óvszerhez és elvi okokból még szóba se jöhet nála más fogamzásgátlási módszer. Korábban voltak vitánk az óvszer használatról mivel nekem nem megy óvszerrel. Ha egyáltalán ránézek már kezd elmenni a kedvem az egésztől és ha fel is rakom akkor már csak percek kérdése hogy lekókadjak és utána mindegy hogy hány óráig próbálkozik újra életet lehelni belém a párom nem működik....
A párom nem okol engem ezért, soha nem tenne megjegyzést, inkább magára dühös és engem is nagyon megvisel lelkileg hogy nem mennek úgy a dolog ahogyan menniük kéne. Más módszerekkel a csúcsra tudom juttatni őt, sajnos neki nem sikerül engem eljuttatnia oda mivel eléggé nyomaszt a téma. Mikor nagyon elszabadultak az érzelmek volt rá példa hogy óvszer nélkül csináltuk és akkor érdekes módon minden működött.
Mit javasoltok mit csináljak? Kipróbáltam már másféle óvszert, próbáltam megbarátkozni a gondolattal (ezért is próbáltuk meg több alkalommal óvszerrel)...
Bármi ötlet srácok?
Barátkozzál meg az óvszer gondolatával. Tapasztalataim szerint akinek óvszerben nem megy, annak amúgy sem megy. Viszont akinek semmi baja nincs az óvszerrel - na az olyat imádjuk. :)
(És igen, én egy olyan típusú csaj voltam, aki a barátja kedvéért már volt, hogy szedett fogamzásgátlót.)
1. Van neki 1 hülye fóbiája hogy idegen ember ne fogdossa/nézegesse lent, ezért nem hajlandó nőgyógyászhoz menni hogy esetleg valamilyen fogamzásgátlót felírasson magának...
2. Lassan 1 hónapja mint egy pár, de előtte is ismertük egymást pár hónapja, ezért elég hamar (napok alatt) eljutottunk az ágyba. Én próbálom cinizmussal és humorral elütni a problémát amire ő csak annyit válaszol hogy tudja hogy engem úgyis jobban zavar az hogy nem működnek a dolgok, de akkor se fog változtatni...
"1. Van neki 1 hülye fóbiája hogy idegen ember ne fogdossa/nézegesse lent, ezért nem hajlandó nőgyógyászhoz menni hogy esetleg valamilyen fogamzásgátlót felírasson magának..."
És ha más miatt kell majd nőgyógyászhoz mennie, akkor inkább mártír lesz? A fóbia arra van, hogy pszichológus segítségével feldolgozzák. Inkább ezen kéne akkor dolgoznotok, akár az egész óvszermizériától függetlenül is.
Idegen ne nezegesse? Es amikor szexel eloszor valakivel? Pl veled is. Oke, hogy ti ismertetek egymast, de nem lattad meztelenul.
Menjen el szakemberhez, ha ez tenyleg fobia. Ha pedig csak urugy, akkor nemtudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!