Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak nem megy óvszerrel, volt már veletek ilyen? Tapasztalatok?
Nem rég abbahagytam a fogamzásgátló szedését és óvszert kezdtünk el használni a barátommal. Azóta háromszor együtt voltunk és mindig ugyanaz történt, a barátom alig érzett valamit és emiatt nem is állt fel rendesen neki. Tudom, elég sok ideig el volt szokva a gumitól, de azért azt nem gondoltam, hogy ilyen rossz lesz majd az átállás, pedig a kapcsolatunk első hónapjaiban óvszert használtunk, meg ő a régi barátnőivel is. Még új fajta, nem tudom milyen extra vékony anyagú óvszert is vettem, hogy segítsek a helyzeten, de hiába...
Nem tudom, mit tehetnék...Próbálkozzak tovább és majd egyszer jó lesz? Még egy jó ideig nem szeretnék újra fogamzásgátlót szedni, esetleg más tippetek van? Köszi :)
Most köcsög leszek, de ha régen jó volt, akkor nehogy már most ne legyen.
Majd megszokja.
Vagy keressetek más megoldást. Pesszárium-spermicid vagy spermicid-megszakítás.
Hát az óvszer használata javallott de nekem még nem volt sikeres akcióm vele egyszerüen kellemetlen érzés arról nem is beszélve h akár milyen vékony attól még magát a lányt nem érezheted nem "lehettek együtt" én mindig azt csinálom hogy guminélkül csináljuk és amikor érzem hogy lassan a végét járom kihúzom és máshogy végezzük el. Kicsit kockázatos de nekem van ilyen téren ön uralmam nem tom barátodnak ez megoldható-e valamit mindenképp ajánlanék mert ez neki is kellemetlen és számmodra sem kielégítő
20/F
"Kicsit kockázatos"
Neked könnyű te nagyokos. Nem te leszel terhes, te akármikor leléphetsz, ha mégse úgy jönnek össze a dolgok, ahogy te gondoltad. A csaj meg menjen abortuszra, vagy szülje meg a gyereket egyedül.
Ennél gusztustalanabb, önzőbb dolgot el sem tudok képzelni.
Ha szeretek vkit, akkor nem teszem ki ekkora kockázatnak!!!!
Szerintem aki ennyire el van szokva a gumitól, ez teljesen normális. Az én barátommal is ez volt az elején, kb 1 hónapig, sőt nagy néha még most is előfordul..
Meg szabad kérdezni, hogy miért nem szedsz már gyógyszert? Valami gond volt vele?
A gyógyszert kb 3 éve szedtem és akartam egy kis szünetet tartani. Sajnos az öröklött visszérproblémáimnak se tett jót, na meg persze a súlygyarapodásból is elegem lett már :) Egyébként nagyon elfoglaltak vagyunk a barátommal, úgyhogy olyan sokat nem is tudunk együtt lenni, így nem láttam értelmét a 24 órás védelemnek :)
A pharmatexről nagyon sok rosszat hallottam, olvastam, nem kockáztatnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!