Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy óvszerrel?
A párom ragaszkodik az óvszerhez és elvi okokból még szóba se jöhet nála más fogamzásgátlási módszer. Korábban voltak vitánk az óvszer használatról mivel nekem nem megy óvszerrel. Ha egyáltalán ránézek már kezd elmenni a kedvem az egésztől és ha fel is rakom akkor már csak percek kérdése hogy lekókadjak és utána mindegy hogy hány óráig próbálkozik újra életet lehelni belém a párom nem működik....
A párom nem okol engem ezért, soha nem tenne megjegyzést, inkább magára dühös és engem is nagyon megvisel lelkileg hogy nem mennek úgy a dolog ahogyan menniük kéne. Más módszerekkel a csúcsra tudom juttatni őt, sajnos neki nem sikerül engem eljuttatnia oda mivel eléggé nyomaszt a téma. Mikor nagyon elszabadultak az érzelmek volt rá példa hogy óvszer nélkül csináltuk és akkor érdekes módon minden működött.
Mit javasoltok mit csináljak? Kipróbáltam már másféle óvszert, próbáltam megbarátkozni a gondolattal (ezért is próbáltuk meg több alkalommal óvszerrel)...
Bármi ötlet srácok?
3-as vagyok. Úgy tűnik, a barátnőd sem egyszerű eset.
De azért elmondom, hátha betalál valamelyikőtöknél, hogy én 2 évig szedtem azt a fost (fogamzásgátló), fél éve hagytam abba, és még mindig menstruációs gondjaim vannak, pecsétel össze-vissza vérzés előtt napokig, sokkal tovább is tart, nem áll be 28 napra, pedig mielőtt szedtem, tökéletes ciklusaim voltak.
Szóval soha többet ilyet. "Imádom", amikor a pasik erre akarják rábeszélni azt, akit elvileg szeretnek, csak mert nekik a gumi derogál. Ez fejben dől el, hiszen nincsenek szervi bajaid.
Sajnos az óvszeres dolog nem csak fejben dől el.
Nekem is bajom van vele, bár nekem áll a szerszám akármeddig óvszerben is, viszont nem tudok benne elélvezni, igazából ahhoz közel jutni sem. Kellemetlen, és nem csak nekem, a lányok akikkel voltam is mind azt mondták, hogy emiatt úgy érzik, mintha nem vonzódnék hozzájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!