Megismerkedtem egy 27 éves pasival (én 21 vagyok), nagyon jókat tudunk beszélgetni, ennyire még nem is voltam összhangbam senkivel. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy még nem találkoztunk élőben, egyik közösségi oldalon talált meg. Viszont neten 5-6 órákat tudunk úgy beszélgetni,hogy mindig van téma, és észre sem vesszük hogy elrepült az idő. A baj az, hogy ő már komolyan akar mindent, gyerekere is gondol. De én ettől még nagyon messze állok. Most kezdtem az egyetemet, én bulizok, ő már azt sem. Én még azért élni akarok, és nem akarok gyereket sem még vagy 6 évig. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy csalni akarom(soha nem csaltam meg senkit), és azt a tényt is elfogadom, hogy ha esetleg úgy alakulna, akkor örökké együtt lehetnénk. Én most csak a bulizásokról, beszélek, és hogy nem akarok még egy jó ideig gyereket. Mi a véleményetek?
Most, hogy mégegyszer elolvastam, látom a helyesírási hibákat. :)
2011. jan. 27. 21:32
2/17 anonim válasza:
Várd meg míg személyesen találkoztok,élőben nem biztos hogy működni fog a kémia.-tapasztalat-
2011. jan. 27. 21:33
3/17 anonim válasza:
Először talán élőben is találkoznotok kellene...Lehet az megoldana mindent.
2011. jan. 27. 21:33
4/17 anonim válasza:
A véleményem h hagyj fel ezzel az msn-ezéssel és ne játsz vele.
Mondd neki h te akarsz menni ide oda. Ő nem. Ő szeretne porontyot. Te nem.
Már az elején 2dologban nem passzoltok. és ebből úgy se lenne több. párszor megdug és utána szétmentek.
De ha dumálunk mi is 5-6órákat még összejöhetünk ga gondolod. Én se akarok gyereket 1enlőre.
18/F
2011. jan. 27. 21:34
5/17 anonim válasza:
Szia!
Azt tanácsolom, hogy találkozzatok élőben. Lehet, hogy elszáll kapásból a varázslat és "meg van oldva" a probléma. Ha mégsem, mert ne legyünk ennyire negatívak akkor tisztázd le vele a kapcsolat elején, hogy Te azért ennyire nagyon komolyan nem gondolod a dolgokat. Ha ő ezt ő el tudja fogadni akkor vágjatok bele:))
Csak ezért szerintem kár lenne nemet mondani aztán ki tudja mit hoz a sors:)
L/19
2011. jan. 27. 21:34
6/17 anonim válasza:
bálint-bálint :D:D
2011. jan. 27. 21:36
7/17 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy amíg nem is találkoztatok élőben, addig kár elméleteket gyártani, mert a gyakorlatban minden másképp működik. Két ember mindig hatással van egymásra. Lehet, hogy vígan bulizik még veled pár évet, meg az is ugyanúgy benne van a pakliban, hogy úgy belezúgsz, hogy a fenébe kívánod az összes bulit. Nem a távoli jövőtök a lényeg, ne azon filózz, az a fontos, hogy a mindennapokat hogy élitek meg együtt. A többi majd alakul.
8/17 A kérdező kommentje:
Persze, ezeket már rég mondtam neki, már az elején. Különösebben nincs vele gondja, legalábbis nem mondott úgy rá semmit. És azt is tudom, hogy találkozásnál nem biztos, hogy meglesz a kémia, de most csak feltételeztem, hogy meglesz :) Köszi a válaszokat, írhattok még. :)
9/17 anonim válasza:
Neki, révén, hogy pasi, feltehetőleg nem lesz termékenységi gondja, csak mert vár pár évet. Ha meg tudjátok beszélni, akkor minden okés.
Köztem és a párom közt is 5 év van, és érzem, hogy még nagyon "zsenge felnőtt", de tudom, hogy ha úgy alakulna, alkalmas lenne családalapításra. Ez (főleg az én közegemben) elég ritka dolog, tehát nem állhatok csak úgy odébb csak emiatt. Amúgy is, akit emberileg szeretsz, amellett hajlamos vagy kitartani.
2011. jan. 27. 21:37
10/17 anonim válasza:
Igen ,tapasztalat szerint nagyon valószínű hogy a probléma magától meg fog oldódni, amit találkoztok. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!