Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bevállalnád ezt a kapcsolatot?

Bevállalnád ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 27 éves pasival (én 21 vagyok), nagyon jókat tudunk beszélgetni, ennyire még nem is voltam összhangbam senkivel. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy még nem találkoztunk élőben, egyik közösségi oldalon talált meg. Viszont neten 5-6 órákat tudunk úgy beszélgetni,hogy mindig van téma, és észre sem vesszük hogy elrepült az idő. A baj az, hogy ő már komolyan akar mindent, gyerekere is gondol. De én ettől még nagyon messze állok. Most kezdtem az egyetemet, én bulizok, ő már azt sem. Én még azért élni akarok, és nem akarok gyereket sem még vagy 6 évig. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy csalni akarom(soha nem csaltam meg senkit), és azt a tényt is elfogadom, hogy ha esetleg úgy alakulna, akkor örökké együtt lehetnénk. Én most csak a bulizásokról, beszélek, és hogy nem akarok még egy jó ideig gyereket. Mi a véleményetek?
2011. jan. 27. 21:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én vállaltam.

elözmény mint nálad.

Azóta már van 2 poronty:)

2011. jan. 27. 21:38
 12/17 anonim ***** válasza:
85%

Szia, tapasztalataim szerint a probléma-forrása nem az, hogy még nem akarsz gyereket, vagy bulizol még-ebben az esetben.

A netes kapcsolatnak ennél több, másabb jellegű hátrányai vannak.

Nekem is volt egy netes kapcsolatom sokat beszéltünk neten, napi 5-6-7 órát mellette sms...

Kiderült élőben egészen más a dolog, semmi nem úgy alakul, ahogyan az első benyomás láttatja veled adott helyzetben.

Úgyhogy én azt mondom találkozzatok, ismerjétek meg egymást, nem veszíthetsz...

Majd ha kicsit jobban megismerted gondolkodhatsz ilyesmiken:)

2o-L

2011. jan. 27. 21:39
 13/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem az igazi ez a netes ismerkedés, de ha már megtalált-és ez véletlen pont a net volt-nem akartam elhajtani, hátha lesz belőle valami.
2011. jan. 27. 21:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Találkoznotok kellene. Aztán, ha jól sikerül, többször is. Akkor majd kialakul, élőben is ennyire szimpatikusak vagytok-e egymásnak. Ha igen, később rá lehet térni ezekre a problémákra is. Lehet, hogy könnyebben megoldódnak, mint hinnéd! Elképzelhető, hogy a srác megérti és szívesen el is fogadja az álláspontodat.
2011. jan. 27. 21:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Felejtős,te bulizgatnál élnél még,ő családra gyerekre biztonságra vágyik.Nem vállalnám,nem műkődne.
2011. jan. 28. 01:14
 16/17 anonim ***** válasza:

"találkozásnál nem biztos, hogy meglesz a kémia"

Kémiatanárnak tanulsz? Vagy mi?

2011. jan. 28. 09:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utolsó, te meg kezdj el olvasgatni, művelődni, hogy te is tudj ilyen szavakat :) És ha visszaolvasol, ugyanezt a szót írta az egyik válaszoló is.
2011. jan. 28. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!