Valóban szemétség lenne ez?
Elnézést kérek a primitív kérdésért de kevés embernek mondtam ezt el és megoszlanak a vélemények, ezért fontos lenne kívülállók meglátása is.
Három éve végeztem az egyetemen és a szüleimmel dolgozom a saját kisállatrendelőjükben, a nővéremmel együtt. Jó velük dolgozni és a környezet is családias, tényleg mindennel meg vagyok elégedve de kicsit többre vágyom már egészen a kezdetektől. Mindig is szerettem volna saját rendelőt nyitni. Most még nem tudnám megtenni de megemlítettem a nővéremnek aki szerint ez bunkó húzás lenne a szüleimmel szemben, hiszen ők támogattak mindenben és most munkát adnak. Nyilván ebben igaza van és ezért nagyon hálás is vagyok de nem gondolom, hogy ez azt jelenti, hogy életem végéig az ő rendelőjükben kell dolgoznom. Attól függetlenül ugyanúgy támogatnám és segíteném én is a szüleim munkáját amennyire ez lehetséges. A tesóm véleménye után elmondtam ezt egy őszinte barátomnak aki viszont támogatja az ötletemet és nem gondolja azt, hogy hálátlan vagyok. Előbb-utóbb úgyis elmondom anyuéknak is, hogy mit szeretnék csak sokat kattogok azon, hogy valóban baj van-e velem vagy sem. Ti mint kívülállók, mit gondoltok? Ha a szüleim helyében lennétek mit gondolnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!