Szerintettek nagy szemétség lenne?
Én jelenleg még suliba járok, 1 évem van... Ha befejeztem munkába állok és elakarok költözni a családomtól, és megszakítani velük a kapcsolatot teljesen...
Egyszerűen nem tudok elviselni az élethez való hozzáállásukat, a nyafogásukat. Például mikor havi 30 ezer ösztöndíjat kaptam azt is elvették, mindet, egyszerűen csak apám levette minden hónapban a kártyámról, hogy úgy is ők tartanak el, minek nekem... Ezt most már nem kapom, mert nem szakmát tanulok, hanem érettségizem, bár ez már évekkel ezelőtt volt.. Illetve most sem hagynak békén, mindig ugráltatnak, apámnak a telefonjára mindig fel kell tenni valami szart, másnap meg letörölni, múltkor is egész nap ezt csináltam rohadt idegesítő, vagy mindig hülyeségekkel csesztetnek, semmi értelme... Illetve rohadt idegesítő mindegyik családtagom, rühellem mindegyiket, úgy hogy nem szívesen tartanám a jövőben a kapcsolatot velük, minek ha úgy sem szeretem őket őszintén? Akkor inkább nem pazarolom az energiámat rájuk, hanem olyan emberekre akik valóban értékesek számomra.
20/F
Hiába vagy 20 éves, a gondolkodásad kb egy 15 évesé.
Ha elköltözöl (mármint ha sikerül, mert ahhoz azért több kell annál, hogy nem szeretsz otthon), akkor hamar rájössz, hogy máshol még többet kell fizetni és semmivel sem jobb ott sem.
Hello!
Nem lenne szemétség ha saját életet kezdenél.
Az hogy elvették az ösztöndíjadat elég durva, nem azt mondom ha van valami jövedelmed nem kell hazaadni valamennyit, de hogy mindet elvegyék az durva.
De rá fogsz jönni hogy nem olyan könnyű egyedül megélni, egy albérletet fenntartani , stb...
Az együttélés mindig nehéz, olyanokkal is akiket szeretünk. Olyanokkal meg pláne, akik úgy gondolják, hogy tartozol nekik vagy egyenesen a tulajdonuk vagy. Világos, hogy - ha meg tudod oldani - el kell költöznöd onnan, amilyen gyorsan csak lehet.
Tartsd viszont szem előtt, hogy érdemes-e felégetni az összes hidat. Nagyon sok probléma és konfliktus azonnal megszűnik, ha nem vagy otthon. Arra kell megtanítani őket, hogy tiszteljenek és tiszteljék azt, ami a tiéd. Ez nehéz. És erre nem megoldás, ha megszakítod velük a kapcsolatot, az csak menekülés.
Lehet, hogy sokat várnak el tőled, és beletolakodnak a személyes életteredbe, de biztos vagyok benne, hogy ők is tesznek/tettek érted. És ki tudja, lehet, hogy tudnának a jövőben is.
Dolgozzatok inkább az egymás iránti tiszteleten. A távolság ezen egyébként valóban sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!