Szerintettek nagy szemétség lenne?
Én jelenleg még suliba járok, 1 évem van... Ha befejeztem munkába állok és elakarok költözni a családomtól, és megszakítani velük a kapcsolatot teljesen...
Egyszerűen nem tudok elviselni az élethez való hozzáállásukat, a nyafogásukat. Például mikor havi 30 ezer ösztöndíjat kaptam azt is elvették, mindet, egyszerűen csak apám levette minden hónapban a kártyámról, hogy úgy is ők tartanak el, minek nekem... Ezt most már nem kapom, mert nem szakmát tanulok, hanem érettségizem, bár ez már évekkel ezelőtt volt.. Illetve most sem hagynak békén, mindig ugráltatnak, apámnak a telefonjára mindig fel kell tenni valami szart, másnap meg letörölni, múltkor is egész nap ezt csináltam rohadt idegesítő, vagy mindig hülyeségekkel csesztetnek, semmi értelme... Illetve rohadt idegesítő mindegyik családtagom, rühellem mindegyiket, úgy hogy nem szívesen tartanám a jövőben a kapcsolatot velük, minek ha úgy sem szeretem őket őszintén? Akkor inkább nem pazarolom az energiámat rájuk, hanem olyan emberekre akik valóban értékesek számomra.
20/F
Mondd, te most éled a második kamaszkorodat? " Utálok mindenkit, csak az a jó amit én csinálok" típusú mentalitás a 12-14 éves gyerekekre jellemző, nem egy 20 éves férfira!
Nézd, nem mondom, hogy nem hibásak a szüleid, de pusztán csak a pénz elvételért és a mobilra való töltögetés miatt, megszakítani a kapcsolatot velük, mellé még gyűlölni őket, azért durva. Ha agresszívak parasztok lennének megértenélek, de így...
Ó Istenem, ha csak ennyi bajom lenne nekem!
Na de a lényeg, hogy nem lenne szemétség. 20 évesen jó, ha elkezded a saját életed. :)
Az az ösztöndíj lecsórás tényleg egy picit durva, de biztos volt költö pénzed. Én azt sem tudom már milyen az, ha van szabad pénzem. Amit csak arra költhetek, amire akarok!
Én is azt terveztem, hogy most nyáron költözöm el, de rájöttem, hogy nem akarok még nem diák munkát végezni, ezért toleranciát gyakorlok és maradok még egy 2 éves képzésen és maradok a rohadt idegesítő vérszívó családommal. (tisztelet a kivételnek, aki apám)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!