Veletek jár a gyereketek párja nyaralni? Mit csináljak, ha ez nekem nagyon kellemetlen?
A barátomék visznek magukkal minden nyaralásra, utazásra, wellnessre. Sőt, nyáron már úgy foglalták az utakat, hogy előtte felhívott az apukája, hogy nekem jó-e az időpont, vagy mikor érek rá, stb.
Most a tavaszi szünetben is vittek magukkal (miattam kellett két kocsival mennünk), meg az anyukája is mondta, hogy milyen jó végre, hogy ott vagyok és nem csak fiúkkal megy.
De nálunk nem jöhet sehová, még egy két napos kirándulásra sem.
És nem kamaszok vagyunk már, én 19 éves vagyok, ő 21. Másfél éve együtt vagyunk, nyáron össze is költözünk.
Most is azon megy a vita, hogy anyáék menni akarnak 2 hétre Olaszországba és mondtam, hogy egyedül nincs kedvem, esetleg jöhetne a barátom is. Ez nekik semmilyen plusz költség nem lenne igazából, külön szobában is lennénk. De hogy nem jöhet, viszont értelmes magyarázatot nem adnak.
Csak ez már tök ciki, hogy náluk családtag vagyok szinte, anyukámék meg azért is húzzák a szájukat, ha magunkra csukom náluk az ajtót hétvégente.
Úgy bírom azokat, hogy családi nyaralás ő meg nem családtag. Ha olvasnátok, akkor a kérdező írta, hogy vitte már barátnőit. Ha a barátnőidet engedik, csak a barátodat nem, akkor a barátoddal lesz bajuk. Ezen felül ha tényleg kb csak vacsira találkozik az egész család, mert mást csináltok nap közben, akkor nem is értem, hogy mitől családi.
Szerintem szervezzetek magatoknak jobb programot. Aki nem bírja napi 1 órára, a vacsi erejéig elviselni a barátodat, azzal ne zárd őt össze erőszakkal. Valami bajuk lesz anyudéknak a kapcsolatoddal... Lehet, hogy a barátodat nem szeretik, esetleg, hogy ilyen fiatalon elköltözöl, vagy nem fogták fel, hogy felnőttél.
22!
Nem tudom az megfordult e a fejedben, hogy nem mindegy, hogy a szülő azt nézi, hogy a lánya a baratnoivel szórakozik, vagy azt, hogy a pasiajat nyalja-falja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!