Édesanyám mindenbe bele akar szólni, teljesen lekorlátoz, ha nem úgy cselekszek ahogy neki jó, akkor érzelmileg zsarol. Mit tegyek?
Neki nem volt hibája amit ráolvashatsz? Nem hinném, hibája mindenkinek van senki se tökéletes, ne hagyd magadat!
21 éves vagy, te nem tudsz a lányhoz költözni? Ha mindenért csesztet, semmi sem elég hát ne hagyd hogy ezt csinálja, függetlenedj!
Sztem nem muszáj hogy pénzed legyen a költözéshez, anyós jelöltnél is van mit tenni a ház körül sztem, ami ott is jól jön, ez csak akarat kérdése, talán.
Vsznű az a baja hogy még nem dolgozol, a pénz szokott a legtöbbször a baj forrása lenni.
Sajna nekem ebben nincs tapasztalatom, de nem hagynám hogy feszt csesztessen! az 100!
----
Én korán kezdtem az ivást, volt ideje "belerázódni" az életemben, szval a mércét én magasra tettem, de dolgozok van keresetem, nem szokott csesztetni, anyud sztem túl reagálja.
Aki lepontozott 0-ra az annyira képes mentálisan és fizikálisan hogy megnyomjon egy billentyűt az egéren mint egy 2 éves gyerek! Ez ám kirívó teljesítmény!! De érdemben hozzá tudnál szólni a kérdéshez?? Nah, erről van szó!
És te mint kérdező? Kérdést feltevő, hogy reagálsz ere? Kiállsz magadért vagy továbbra is a gyakorihoz fordulsz?? Állj a sarkadra ember!!
Egyet értek a #2-el!
És annyit, hogy anyud nem "édes", hanem keserű.
Foglalkozzon inkább unalmában a lábtörléssel saját otthonában.
Ha nagyon zavar, mondd meg neki határozottan, hogy nem vagy a tulajdona, és ne szóljon bele az életedbe.
Valószínűleg nem fogja felfogni, úgyhogy a legjobb egyszerűen csak nem foglalkozni vele.
Szerintem próbálj meg vele beszelni,persze nem agresszívan hatha akkor jobban megérti
Lehet hogy csak nagyon felt es szeretne ha maximálisan vigyázna rad es valszeg azt szeretne ha megmaradnak a kisfianak,magyarázd el neki h te mar felnott vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!