Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El tudom intézni hogy a...

El tudom intézni hogy a kislányomat sűrűbben vigye el magához az apja?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a 6 éves lányomat. Nem arról van szó, hogy az apja egyáltalán nem látogatja, minden hétvégén elviszi. De én ezt kevésnek találom, mert így minden rám szakad ami a gyerekkel kapcsolatos és élni sem tudok. Próbáltam beszélni az apjával erről, de ő nem tudja több napra vállalni a gyereket mert 3 műszakba dolgozik. Magára maradna a lány, viszont az apjának van párja, aki hetente többször ott alszik. Ha majd esetleg odaköltözik hozzá a nő, elvárhatom hogy közösen vagy felváltva felügyeljenek a gyerekre? Még friss a kapcsolat de gondolom egyszer úgyis oda megy. A szüleim pár km-re élnek, ők segítenek, de úgy érzem már kezdik unni. Betegesek és el vannak foglalva magukkal, úgy látom szeretnek nyugisan lenni, de meg értem őket. Viszont én is szeretnék gyerekmentes hétvégéket ha szünet van akkor hetekről is lehet szó.
2017. ápr. 21. 18:02
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudod elintézni. Ha az apja nem tudja vagy nem akarja gyakrabban elvinni a gyereket, nem is fogja, és te semmit nem tehetsz. A másik nőtől pláne semmit nem várhatsz, neki zéró köze van a te gyerekedhez.

Értem én, hogy nehéz egyedül szülőnek lenni, de azért ezt be kellett volna kalkulálnod, mielőtt teherbe estél, hogy esetleg a kapcsolatotok nem fog örökké tartani, és ottmaradsz egyedül a gyerekkel. Ha ezt nem tetted, hát sorry, így jártál. Most huszonvalahány éves koráig kénytelen vagy támogatni, nevelni a gyerekedet, akár tetszik, akár nem.

2017. ápr. 21. 22:50
 32/38 anonim ***** válasza:
59%

Nekem 3 gyerekem van nekem itt a férjem de még nekünk sincs még 1 napunk sem hétvégén amikor nincsenek itt a gyerekek,nincs segitségünk e téren mi ezt válaltuk .

Neked van hetente 1 napod.

2017. ápr. 22. 07:02
 33/38 anonim ***** válasza:
27%

"A gyereked nem egy targy, amit lepasszolhatsz"

"a gyerek nem valami tárgy, hogy ha megunod, odaadod valakinek"

úgy bírom, hogy amikor egy férfi teszi ugyanezt, akkor senkinek semmi kifogása az ellen, hogy lepasszolja a teljes gyereknevelést...

2017. ápr. 22. 19:50
 34/38 anonim ***** válasza:
41%
Utolsó és te ezt honnan tudod ilyen jól? Ugyan annyira gáz ha az apa teszi ugyan ezt, normálisan gondolkodó embereknél legalábbis így van.
2017. ápr. 22. 19:53
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
34# amikor a pasi nem törődik a gyerekkel akkor van az, hogy megkapják a nők hogy "minek szültél gyereket egy ilyen férfinak".....
2017. ápr. 22. 20:53
 36/38 anonim ***** válasza:
31# Ha minden nő azt kalkulálná teherbeesés előtt hogy akár egyedül maradhat/ akár kerülhet nehéz anyagi helyzetbe vagy akár az apa meghalhat, akkor gyerek se születne. A háborúban, legnagyobb szegénységben is mindig születtek gyerekek.
2017. ápr. 23. 06:33
 37/38 anonim ***** válasza:

36-os: A legutóbbi háború idején még nem volt normális fogamzásgátlás, a gettólakó tízgyerekes mélyszegény meg hadd ne legyen már pozitív példa.

"Utolsó és te ezt honnan tudod ilyen jól? Ugyan annyira gáz ha az apa teszi ugyan ezt, normálisan gondolkodó embereknél legalábbis így van."

Hát nem tudom, én valahogy a környezetemben azt látom, hogy ha a férfi ad havonta harmincezret és minden második hétvégén elviszi a gyereket, az már mintaapa. Miért csak a nőnek kell kalkulálni azzal, hogy egyedül maradhat? Én miért nem vállalhatok úgy gyereket, hogy lehetőleg családban nevelném fel, de ha mégis elválunk, akkor inkább a minden második hétvégét és az akár százezres gyerektartás fizetését választom, nem azt, hogy egyedülálló anya legyek? (konkrétan a munkám miatt se férne bele).

2017. ápr. 24. 05:14
 38/38 anonim ***** válasza:

"Én miért nem vállalhatok úgy gyereket, hogy lehetőleg családban nevelném fel, de ha mégis elválunk, akkor inkább a minden második hétvégét és az akár százezres gyerektartás fizetését választom, nem azt, hogy egyedülálló anya legyek? (konkrétan a munkám miatt se férne bele)."

Most is választhatod ezt.:-)

2017. ápr. 24. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!