Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El tudom intézni hogy a...

El tudom intézni hogy a kislányomat sűrűbben vigye el magához az apja?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a 6 éves lányomat. Nem arról van szó, hogy az apja egyáltalán nem látogatja, minden hétvégén elviszi. De én ezt kevésnek találom, mert így minden rám szakad ami a gyerekkel kapcsolatos és élni sem tudok. Próbáltam beszélni az apjával erről, de ő nem tudja több napra vállalni a gyereket mert 3 műszakba dolgozik. Magára maradna a lány, viszont az apjának van párja, aki hetente többször ott alszik. Ha majd esetleg odaköltözik hozzá a nő, elvárhatom hogy közösen vagy felváltva felügyeljenek a gyerekre? Még friss a kapcsolat de gondolom egyszer úgyis oda megy. A szüleim pár km-re élnek, ők segítenek, de úgy érzem már kezdik unni. Betegesek és el vannak foglalva magukkal, úgy látom szeretnek nyugisan lenni, de meg értem őket. Viszont én is szeretnék gyerekmentes hétvégéket ha szünet van akkor hetekről is lehet szó.
2017. ápr. 21. 18:02
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
87%

Tényleg én neveztem :D és nő vagyok.

Ezért nem is vállalnék gyereket egy labilis kapcsolatban.

Senki sem gondol a gyerek helyzetébe? Az anyjának sw kell és az apjának sem.

De persze szegény nő fáradt stb.

És a gyerek? Mit érezhet?

Hat évesen már érzi, hogy nem kell az anyjának és hogy csak teher neki, söt mindenkinek az.

Nehogy már ezt a nőt sajnáljuk.

2017. ápr. 21. 19:43
 22/38 anonim ***** válasza:
73%

20as, van különbség aközött hogy néha eljár, meg aközött hogy alig várja hogy megszabaduljon a gyerektől. és de, ettől lesz az általad említett minőségű nő. Nem, nem anya. Egy anya nem akar szabadulni a gyerekétől. De így kell lelki nyomorok gyereket csinálni, érzi hogy mindenki szabadulna tőle. Nekem is volt ilyen osztálytársam, hasonló körülményekkel, 15 évesen lett öngyilkos. A második próbálkozás összejött neki.

A kérdező rettenetesen önző, végig csak magára gondolt, egy szót sem írt arról hogy mi lenne a gyereknek a jobb. Nem kellett volna szülni, mindenkinek jobb lett volna, főleg szegény kislánynak. Remélem legalább a nagyszülők szeretik egy kicsit.

2017. ápr. 21. 19:51
 23/38 anonim ***** válasza:
82%

Én 2 gyereket nevelek, bár apukával együtt élünk de a munkája miatt alig látom. Nincs mama, papa, senki akire a gyerekeket hagyhatnám, mégis mindent meg tudok oldani.

Add be a keresetet 2 hetente egész hétvégére, ez a legtöbb esetben így van.

2017. ápr. 21. 19:52
 24/38 anonim ***** válasza:
77%
Te minek szultel, ha nem akarod azt a szerencsetlen gyereket? Egy embernek a gyereke, akit szeret soha nem teher... egy 6 eves gyerekkel meg egyaltalan nem nehez. Ha normalisan van nevelve, szeretve, foglalkozva vele, akkor az a gyerek mar tud viselkedni, akar egyedul is lehet hagyni par orara. 6 eves koromtol egyedul nevelt anyam, mondjuk nem teherkent kezelve... akit igy kezel az anyja, annak biztos vannak psziches es viselkedes problemai
2017. ápr. 21. 19:52
 25/38 anonim ***** válasza:
84%
lehet hogy egy normális családdal jobban járna a gyerek így megszabadulsz te és az apuka is a tehertől
2017. ápr. 21. 19:57
 26/38 anonim ***** válasza:
25%

Érdekes hogy ha nem engedné a kérdező hogy menjen az apjához akkor (is) mindenki lehordaná, hogy de apja is van a gyereknek és pont annyi joga van hozzá..... szeretne élni kicsit akkor már egy utolsó senki.... a gyereknek ANYJA ÉS APJA IS van akik elvileg ugyanúgy ugyanannyit kéne hogy gondoskodjanak a gyerekről tartásdíjtól függetlenül.

Én is kettővel vagyok egyedül az apjuk jól elvan, még hetente se jön és nem is fizet semmit (nincs még ítélet). Szoval nem kell a duma h a szemét nők nem engedik apához a gyereket mert sokszor az apa az aki sz..ik mindenre!

2017. ápr. 21. 20:45
 27/38 anonim ***** válasza:
40%
7-es: "a te szulted, neked kell rola gondoskodnod" soromat azzal kapcsolatban irtam, hogy a kerdezo az apa baratnojere akarja sózni a gyereket. 1. voltam.
2017. ápr. 21. 21:01
 28/38 anonim ***** válasza:
6%

Miben egyeztetek meg a gyerekelhelyezési perben.

Egyébként nem, nem tudod kényszeríteni hogy többet vigye el.

Max annyit tehetsz, hogy mond meg hogy ma este nem leszel otthon, aludjon nála a gyerek és ne is legyél otthon. Gondolom az utcán csak nem hagyja a gyereket.

2017. ápr. 21. 21:44
 29/38 anonim ***** válasza:
90%

Hagyjuk már a szuperanyuzást, meg a pasi pocskondiázását. Melyik anyának van rendszeresen szabad hétvégéje, meg szünetben több hete gyerekmentesen?

Kérdező, ha ennyire fontos, beszélj az apai nagyszülőkkel pl, gondolom, ők is unokáznának. Túlzásba viszont nem kéne vinni, a gyerek nem valami tárgy, hogy ha megunod, odaadod valakinek vagy bevágod a szekrénybe.

2017. ápr. 21. 21:59
 30/38 anonim ***** válasza:
80%
Az utolsó hozzászólónak teljesen igaza van. Teljes családban élő anyák is elhagyják a nadrágot a hétköznapokon, szabad hétvégéjük és több hét szabi sincs a nyáron. Az év minden napján ott a gyerek. És ez így van jól, amíg fel nem nő, gondoskodni kell róla. A kérdezőnek úgy tűnik ez nehezére esik, és ez teljesen független attól, hogy egyedülálló anya-e vagy sem. Természetesen a bíróságon lehet kérni a kapcsolattartás újraszabályozását, a hétvégi láthatások átcsoportosítását, ha eltelt legalább két év a jelenleg érvényben lévő határozat kelte óta.
2017. ápr. 21. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!