El tudom intézni hogy a kislányomat sűrűbben vigye el magához az apja?
Tényleg én neveztem :D és nő vagyok.
Ezért nem is vállalnék gyereket egy labilis kapcsolatban.
Senki sem gondol a gyerek helyzetébe? Az anyjának sw kell és az apjának sem.
De persze szegény nő fáradt stb.
És a gyerek? Mit érezhet?
Hat évesen már érzi, hogy nem kell az anyjának és hogy csak teher neki, söt mindenkinek az.
Nehogy már ezt a nőt sajnáljuk.
20as, van különbség aközött hogy néha eljár, meg aközött hogy alig várja hogy megszabaduljon a gyerektől. és de, ettől lesz az általad említett minőségű nő. Nem, nem anya. Egy anya nem akar szabadulni a gyerekétől. De így kell lelki nyomorok gyereket csinálni, érzi hogy mindenki szabadulna tőle. Nekem is volt ilyen osztálytársam, hasonló körülményekkel, 15 évesen lett öngyilkos. A második próbálkozás összejött neki.
A kérdező rettenetesen önző, végig csak magára gondolt, egy szót sem írt arról hogy mi lenne a gyereknek a jobb. Nem kellett volna szülni, mindenkinek jobb lett volna, főleg szegény kislánynak. Remélem legalább a nagyszülők szeretik egy kicsit.
Én 2 gyereket nevelek, bár apukával együtt élünk de a munkája miatt alig látom. Nincs mama, papa, senki akire a gyerekeket hagyhatnám, mégis mindent meg tudok oldani.
Add be a keresetet 2 hetente egész hétvégére, ez a legtöbb esetben így van.
Érdekes hogy ha nem engedné a kérdező hogy menjen az apjához akkor (is) mindenki lehordaná, hogy de apja is van a gyereknek és pont annyi joga van hozzá..... szeretne élni kicsit akkor már egy utolsó senki.... a gyereknek ANYJA ÉS APJA IS van akik elvileg ugyanúgy ugyanannyit kéne hogy gondoskodjanak a gyerekről tartásdíjtól függetlenül.
Én is kettővel vagyok egyedül az apjuk jól elvan, még hetente se jön és nem is fizet semmit (nincs még ítélet). Szoval nem kell a duma h a szemét nők nem engedik apához a gyereket mert sokszor az apa az aki sz..ik mindenre!
Miben egyeztetek meg a gyerekelhelyezési perben.
Egyébként nem, nem tudod kényszeríteni hogy többet vigye el.
Max annyit tehetsz, hogy mond meg hogy ma este nem leszel otthon, aludjon nála a gyerek és ne is legyél otthon. Gondolom az utcán csak nem hagyja a gyereket.
Hagyjuk már a szuperanyuzást, meg a pasi pocskondiázását. Melyik anyának van rendszeresen szabad hétvégéje, meg szünetben több hete gyerekmentesen?
Kérdező, ha ennyire fontos, beszélj az apai nagyszülőkkel pl, gondolom, ők is unokáznának. Túlzásba viszont nem kéne vinni, a gyerek nem valami tárgy, hogy ha megunod, odaadod valakinek vagy bevágod a szekrénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!