El tudom intézni hogy a kislányomat sűrűbben vigye el magához az apja?
ő nem tudja több napra vállalni a gyereket mert 3 műszakba dolgozik- tehát nem tudja megoldani.
A párjának semmi köze a kettőtök gyerekéhez. Tőle aztán végképp nem lehet elvárni, hogy vigyázzon a gyerekre.
Ha ez akkora probléma..akkor próbálj esetleg szervezni ilyen gyerek-hétvégét..akár több naposat is nyáron. Ez alatt értem azt, hogy pl (biztos akad ilyen) a kislányod ovis barátnője nálatok tölt pár napot..aztán pedig forditva..igy mindkét anyuka pár napot azt csinálhat amit akar..
Jobb ötletem most nincs.
Akkor adj be keresetet a gyermekelhelyezés megváltoztatása végett.
Ha kizárólagosan nálad van elhelyezve, akkor apuka joggal mondhatja azt, hogy nem viszi el többször, mint amennyi neki meg van állapítva.
"Milyen undorító nő vagy te.
Minek szültel ha szabadságot akarsz?" Te nevezted "nagy fazonnak az előző kérdésnél a házimunkát végző kislányt/fiút semmibe vevő "apukát". Nah hát te meg egy undorító "férfi" vagy.
Imádom, mikor idejönnek a "szupermamik", akik szerint ha gyereket szülsz, megszűnsz nőnek és embernek lenni, és csak egy anya vagy, akinek a saját szükségletei nagy ívben le vannak sajnálva :D
Elvárhatod, de ha nem akarja elvinni, úgysem fogja..
A sok baromra meg ne halgass. Neked is van jogod egy kis magánéletre a gyerek mellett is, és még csak sz****r anya sem leszel tőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!