Jogosan érzem még mindig magamat megbántva emiatt?
megkérdezhetted volna még az ellopás előtt, hogy neked nem szeretne-e adni.
De mindegy, még most is megmondhatod neki hogy ez téged még mindig bánt. Érdemes megbeszélni, hiszen még mindig tüske benned. Egyébkén gyanítom itt nem a dió a lényeg, hanem vannak mélyebb dolgok is, pl az idő amit rászántatok, az elismerés, stb...
Nem volt szép apádtól. Nem is értem, ha eleve adni akart, akkor miért a "jövő héten"? Nem egyszerűbb lett volna akkor adni, amikor ott voltatok, és a munka végén odaadta volna? Így meg maradt nektek a vacak...
Én a helyedben elmondtam volna neki, akkor, amikor szembesültél vele, hogy neked mi maradt, hogy mást nézzen hülyének, nem vagy az ingyen munkása, és jövőre hívja azokat dolgozni, akik a minőségi cuccot kapták. Na jövőre hív, akkor előre meg kell mondani, hogy mennyiért vállalod, amit a munka végével elviszel, ha nem tetszik, akkor keressen mást.
Ha te magadat se becsülöd annyira, hogy kiállj magadért, ő miért ne nézzen hülyének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!