Jogosan lettem megbántva?

Figyelt kérdés
1.5 éve nem sikerül a baba.Ott tartunk hogy 3 hete megkaptuk az időpontot a Humancellbe spermavizsgálatra. A pàrom egy picit sem retten vissza a vizsgálattól.Már többször beszéltünk róla. Ma háromra van időpontunk. 1,5-2 óra oda az út. Reggel közli velem hogy fél 2-kor indulunk.Erre mondtam h az nem jó mert nem késhetünk hisz fél óránként másnak van időpontja. erre azt mondta h sajnálom de nem tudok hamarabb eljönni a munkából ( saját cég) mondtam h akkor lemondom. Ő pedig csak ennyit mondott.Rendben. ő 40 és 30 éves vagyok
2016. márc. 29. 09:24
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem akar menni fogd fel
2016. márc. 29. 09:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
1,5-2 óra az út. Én akkor is elindulnék,max felhívnám az úton a recepciót,ha úgy látom h késünk picit.
2016. márc. 29. 09:31
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Tisztázni kellene, mi a fontosabb: a gyermek vagy a munka. Valahogy nekem gyanús, hogy párod olyan rettenetesen nem akar gyermeket összehozni (vagy nem most), mert akkor mindent ennek rendelne alá. Hiszen a "megcsinálás" lenne most a lényeg, mikor már megtapadt, rendben zajlik a várandósságod, akkor már dolgozhat amennyit akar (persze ez sem teljesen igaz így), de most rá is szükséged volna.

Úgy tűnik, Te nagyon vágysz rá, hogy anya lehess, de vajon párod valóban vágyik rá, hogy (most) apa legyen?

2016. márc. 29. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha most felhívod őket, akkor talán át tudják cserélni az időpontot mással. Amúgy szerintem a párod nem akar menni, ilyen egyszerű ez
2016. márc. 29. 09:43
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem is hívd fel őket, és cseréld át az időpontot. ha legközelebb is így alakul, akkor meg azt már mond le szerintem.

most a férjedet nem véleményezem, mert nem lenne jogos, az enyém ugyanis teljesen értünk él. tud és akar is, és ez a kettő nem szokott együtt állni, vagy lehetőség nincs vagy akarat.

2016. márc. 29. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se olyan fontos neki hogy legyen gyerek, mert akkor megoldaná, hogy odaérjetek, sőt már negyed órával az időpont előtt ott ülne a váróban.

Beszéljétek át újra, hogy biztosan készen áll-e az apaságra, mert később a gyerek szívja meg.

2016. márc. 29. 09:49
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem biztos, hogy nem akar gyereket.. Be van tojva, hogy az ő készülékében van a hiba. Ahogy egy nőnek, úgy egy férfinak sem lehet egyszerű feldolgozni, ha kiderül nem lehet gyereke.

Tehát lehet, hogy akar ő gyereket, csak be van tojva.

Az volt az egyik opció. A másik, hogy tényleg nem akar.

2016. márc. 29. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én férjem nem másfél év után, hanem 9 hónap után ment el spermavizsgálatra, magánba, de rögtön másnap, hogy kitalálta, és kért rá szabit. Mindent lehet, csak akarni kell. Már ha akarja.
2016. márc. 30. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!