Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 2,5 éves a kislányom. Az apja...

2,5 éves a kislányom. Az apja még akkor hagyott el, amikor félidős terhes voltam. 16 hónapos volt, mikor először látta. Aztán hónapokig nem jött, majd volt hogy minden hétvégén és ez így megy azóta is. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mostmár a gyerek elég nagy ahhoz, hogy tudja ő az apa.

És persze ő nincs tisztában azzal milyen ember az apja (alkoholista, munkakerülő, link alak).

Szóval amikor pár órákat itt van akkor puszilgatja, szeretgeti a kislányt, játszanak, stb. Ezért a lány szereti őt, de már megint legalább egy hónapja nem jelentkezett. Ilyenkor általában szerelembe esik...

Az a baj, hogy a kislány már érti mi az a Húsvét és várja az apját, mindig kérdezi hol az apa. Én erre azt mondom neki dolgozik a gyárban.

Tegnap próbáltam felhívni, de kinyomta a telefont többször is.

Így, hogy egyre nagyobb a lány nem érti miért van az, hogy egyszer apa mindig jön, máskor meg hónapokig sem (általában ünnepi időszakokban).

Megirtam neki,hogy vagy jöjjön folyamatosan vagy egyáltalán ne, mert ez a gyereknek nem jó.

Mit tegyek?

2017. ápr. 11. 18:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem vàlasz , tapasztalat....exem amúgy egy undorìtó nő de nem fogom itt leìrni hàny pasit hogy hasznàlt ki...Volt egy szép évünk együtt. Szóval 17évesen szűlt....az apa 3hónapig velük volt aztán eltünt majd megint előkerült pàrszor végül màsik lány másik gyerek gyerek tartást nem fizet..Most két lehetősséged van játszod a családosdit csak épp 3ból egyik fél nem tartja be a jàtékszabàlyokat....vagy keresel egy normàlis pàrt magadnak akire felnézhet a gyerek aki mind2töket szeret...akivel boldog vagy és a gyerek boldog környezetben nő fel. Ès a biológiai apjàt lekorlátozod a minimum szintre...
2017. máj. 2. 18:09
 22/24 anonim válasza:

20 éves vagyok...

Apám ivott és dohányzott,anyám dohányzott akkor is amikor terhes volt.

Nem lettem betteg és egyik testvére sem.

2017. máj. 2. 21:35
 23/24 anonim ***** válasza:
11%

Osztom a 3# as véleményét, én is így tennék, szerintem egy gyerek nem akadály hogy egy normális partnert ( apát a gyereknek) ketes, mert neki is kell, majd a gyerek rájön és elfogadja a helyzetet.

De vigyazzzz nehogy kifogj egy ujjabb idiótát!!! :(

2017. máj. 3. 08:17
 24/24 A kérdező kommentje:

Elkezdtem a hivatalos utat, azt teszem amit a 3-mas hozzászóló írt.

Most írják a keresetet, a családsegítőben is voltam, jeleztem apuka milyen, már voltak is kinn nálunk. Remélem gördülékenyen fognak menni a dolgok.

2017. máj. 3. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!