Szerintetek miért van az, hogy aki terhes akar lenni hónapokig kell várnia, aki meg nem az egy szem tabi kihagyás vagy 1 baki után terhes lesz? Ez Murphy törvény?
Az első gyermekre 2 évet vártunk.
Aztán rengeteg vetélés után jött a második, akire szintén éveket vártunk. Utána elkezdtem szedni fogamzástablettát, de mivel a lábaim nagyon visszeresek és fájtak a tablettától abbahagytam.
Egyszer nem védekeztünk aminek eredményeképpen most vagyok 26 hetes terhes a harmadik babával. 9 terhességből Ő lesz a harmadik babám
2. vagyok.
Nem fogamzástablettát, hanem fogamzásgátló tablettát kezdtem el szedni
Szerintem ez nem igaz, csak akinek nehezen jón össze az előbb "meghallja"azokat a sztorikat, amikben véletlen jött össze baba. A baráti társaságunkban senkinek nincs véletlen terhessége, csak tervezett babák vannak, és meddő pár sincs köztünk.
Nagyon szomorú, hogy sokan évekig küzdenek babáért, de aki elveteti, vagy nem védekezik, és becsúszik a baba, azok nem a meddó párok bosszantására csinálják. Nem ezekkel kellene foglalkozni, felesleges és fájdalmas időtöltés annak, akinek nem jön a várva várt baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!