Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki 1 szem...

Van itt olyan, aki 1 szem tabletta kihagyásától vagy 12 órán túli pótolásától lett terhes?

Figyelt kérdés
Én így vagyok csak még egyenlőre megy a talány.....nem pótoltam a gyógyszert mivel aznap nem tudtam otthon aludni,nagyon fáradt voltam aznap szinte csak aludtam (nem bulizni voltam).Este vettem észre,így a 12 órán belüli pótolás is elmaradt.... Igazából az érdekelne hogy van e aki épp így esett teherbe? A múlt hónapot végig izgultam egy ilyen dolog miatt,mondjuk akkor épp 12 órán belül pótoltam.Még ami izgulásra adhat okot hogy a kihagyott tabletta estéjén együtt voltam a barátommal...Végül is azért írtam ide ezt a kérdést mert az előző hónapban mint írtam nagyot csalódtam és nem tudom most már hogy érdemes e egyáltalán ezzel foglalkoznom?Az első hét tablettája volt amúgy...

2013. jún. 25. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi gond nyugi. Az esetek 99,9999%ban nem történik semmi ha régebb óta szeded és egy kimarad.
2013. jún. 25. 18:07
 2/6 A kérdező kommentje:
:) köszi :)
2013. jún. 25. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Kedves első,pont abból szokott lenni a baj:minél régebben szedi valaki,annál jobban ragaszkodik a szervezet a "normál"megszokott hormonjaihoz.Tehát azért ezt nem jelenteném ki.A sok "tabletta mellett estem teherbe" című történet pedig olyanokból származik sokszor,mint amit te is leírtál.De nyugi,amúgy tényleg elég ritka,függ attól,hogy mikor pótoltad,de valószínű semmi baj nem lesz.A helyedben az eset után kb 14-16 nap körül csinálnék egy tesztet a magam megnyugtatására:)

Ezentúl óvatosabban azért,ha még nem tervezitek:)..

2013. jún. 25. 19:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Kerek 48 óra telt el míg bevettem a következő szemet,de ami kimaradt azt nem vettem be:/ Be kellett volna?
2013. jún. 25. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom,hogy ha 12 óra már eltelt,akkor felesleges bevenni,de kiegészítő védekezés kell ugye,mivel volt aktus.Mikor történt ez amúgy?Mennyi ideje?Egy tesztet csinálj onnantól számítva kb 2 hét múlva.Nem használtatok gumit,miután rájöttél,hogy elfelejtetted?

Érdekes ez,mert ha pont úgy álltak össze a dolgok,akkor akár baba is lehet,de kb 1:1000-hez esélyt látni rá,nyugodj meg.Csak teszt/orvos tud megnyugtatni,valamelyiket lép majd meg.

2013. jún. 25. 21:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Most vasárnap hagytam ki a tabit,azóta nem voltunk együtt így nem kellett védekeznünk,mondjuk vasárnap mikor kihagytam összebújtunk...
2013. jún. 25. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!