Van itt olyan, aki 1 szem tabletta kihagyásától vagy 12 órán túli pótolásától lett terhes?
Kedves első,pont abból szokott lenni a baj:minél régebben szedi valaki,annál jobban ragaszkodik a szervezet a "normál"megszokott hormonjaihoz.Tehát azért ezt nem jelenteném ki.A sok "tabletta mellett estem teherbe" című történet pedig olyanokból származik sokszor,mint amit te is leírtál.De nyugi,amúgy tényleg elég ritka,függ attól,hogy mikor pótoltad,de valószínű semmi baj nem lesz.A helyedben az eset után kb 14-16 nap körül csinálnék egy tesztet a magam megnyugtatására:)
Ezentúl óvatosabban azért,ha még nem tervezitek:)..
Én úgy tudom,hogy ha 12 óra már eltelt,akkor felesleges bevenni,de kiegészítő védekezés kell ugye,mivel volt aktus.Mikor történt ez amúgy?Mennyi ideje?Egy tesztet csinálj onnantól számítva kb 2 hét múlva.Nem használtatok gumit,miután rájöttél,hogy elfelejtetted?
Érdekes ez,mert ha pont úgy álltak össze a dolgok,akkor akár baba is lehet,de kb 1:1000-hez esélyt látni rá,nyugodj meg.Csak teszt/orvos tud megnyugtatni,valamelyiket lép majd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!