Lehet a barátnőm terhes?
Figyelt kérdés
Egyik legjobb barátnőmről van szó. Ő még szűz (a barátja már nem, még mielőtt összejöttek, tavaly Kolozsváron vesztette el), ezért a barátja még nem hatol bele, csak a barátnőm lovagol az "elfektetett" péniszén. Kicsit aggódom érte, mert jóóóó tudom, hogy szűz, és nem hatol belé, de az előnedvek től így-úgy lehet terhes, vagy nem?2013. ápr. 11. 07:25
1/15 anonim válasza:
Ha nem hatol bele a csajba akkor nem lesz terhes.
2/15 A kérdező kommentje:
De olvastam, hogyha előnedv kerül a nagyajkakra, akkor azok még a szűz lányok esetén is utat találhatnak a sejtecskékhez...
2013. ápr. 11. 07:29
3/15 anonim válasza:
lehet terhes, csak kibaszott kicsi az esélye
ha ez zavar téged, akkor mondd meg neki, mást nagyon nem tudsz csinálni
4/15 A kérdező kommentje:
persze, de tudod hogy van ez, amikor a barátnőd nevében teszed fel a kérdést, de igazából téged érdekel :$$$$$
Tehát körülbelül mennyi az esélye, hogy ilyenkor az ember lánya teherbe esik?
2013. ápr. 11. 07:36
5/15 anonim válasza:
Lehetséges, de a valószínűsége olyan kicsi, hogy nem érdemes aggódnia.
Mindenesetre erről a szűz-nem szűz dologról szakadjatok már le. Attól mert szűz még ugyan úgy lehet terhes, a szüzesség nem véd semmitől.
6/15 anonim válasza:
0,1%
Egyszerűen ha nem kerül be spermium a hüvelybe, szinte nincs rá esély.
7/15 anonim válasza:
#4 de miért?? ez egy névtelen oldal!!:D
na ezen most többet nevettem annál, mint amennyire vicces valójában
8/15 anonim válasza:
Kb. semmi az esély, mondjuk 0.0001%.
9/15 A kérdező kommentje:
mert angol oldalakon )ha jól értettem( azzal riogatnak, hogy dehogyisnem, valami "pre-***" igenis tartalmazhat spermiumot. Mit fed az a "pre-***"?
2013. ápr. 11. 08:17
10/15 A kérdező kommentje:
jaaaa megtaláltam, az az előnedv:$deakk van esély rá
2013. ápr. 11. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!