Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes lennék?...

Szerintetek terhes lennék? (többi lent)

Figyelt kérdés
Néha hörcsöl a hasam alja mintha meg akarna jönni,néha pedig szúrkál a petefészkemnél 1-2 percig.Gyógyszert szedek,ebbem a hónapban kimaradt egy szem,de volt már így bajom pedig nem lett belőle..Érdekes hogy nem egyfolytában görcsölök meg szúrkál,hanem csak rámjön tart egy ideig,mikor pedig elmúlij olyan mintha semmim nen fájt volna..Nem valami kellemes gondoltam már rá hogy elmegyek dokihoz.Vasárnap telik le 2hét a kihagyott tabletta óta tehát teszt még nem mutatná ki bár van 2 xepil tesztem de nem akarom elpazarolni...Szerintetek? :(

2013. júl. 2. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi van a tájékoztatón? A legtöbb gyógyszernél csak akkor okoz gondot a kihagyott tabletta, ha az első héten történik a mulasztás. Most akkor mikor kell megjönnie?
2013. júl. 2. 15:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Jövő hét végén kellene mivel a szünet utolsó napján szokott megjönni.Egyébként a 7. szemet hagytam ki...
2013. júl. 2. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
És előtte meg utána egy héttel volt szexuális kapcsolatod? Bár gondolom volt. Várd meg a menzeszt, ha kevesebb, vagy furcsa, vagy akár csak hogy megnyugodj, tesztelj. Most még felesleges. De mégfeleslegesebb aggódni, hiszen azzal nem változtatsz semmin.
2013. júl. 2. 15:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen együtt voltunk de csak az nap mikor kihagytam,utána épp 1 hétig nem szexeltünk..
2013. júl. 2. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:
ha fogamzásgátlót szedsz, gondolom nem akarsz gyereket, nem hiszem, hogy a teszt pazarlás lenne (főleg hogy 800 ft két db kb.) és megnyugodnál, hozzáteszem, szerintem nem vagy terhes
2013. júl. 2. 17:21
 6/6 A kérdező kommentje:
ok :)
2013. júl. 2. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!