Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valószínű hogy terhes vagyok?

Valószínű hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
sziasztok..15 én múlt el a mesnstruációm 16-17 felé együtt voltam a párommal 29 én volt egy csepp vérzésem (rosszuléteim nincsenek csak sokat járok pisilni, cigi szagát nem birom de eddig nem volt vele bajom. )Az lehetett beágyazódási vérzés?
2013. júl. 1. 16:41
 1/4 A kérdező kommentje:
elfelejtettem oda írni érzékeny lettem egy ideje..elsírom magam egy kis szóra is.
2013. júl. 1. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
ebből még nehéz megállapítani, hogy terhes vagy-e. rosszullétek egyébként nincsenek azonnal. éppen lehetett beágyazódási vérzés, vagy akármi más. a legjobb, ha tesztelsz, amikor elmarad/késik a mensid.
2013. júl. 1. 16:56
 3/4 A kérdező kommentje:
voltam már terhes egyszer azt sajnos el kellett vetetni..:( tudom milyenek a tünetek csak a vérzést nem tudom hogy az azlehetett e...
2013. júl. 1. 17:01
 4/4 A kérdező kommentje:
az még 2 hét ..:(
2013. júl. 1. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!