Valószínű, hogy terhes vagyok, de nincs pénzem tesztre, és arra sincs, hogy orvoshoz menjek. Most mit csináljak?
a menszeszem egy hete késik, pedig fog.gátlót szedek. minden reggel hányok, egész nap émelygek, ha nem akkor egész nap alszom, annak ellenére hogy egyébként rettentő aktív vagyok, sohasem tudtam elaludni napközben.
sajnos már sejtettem, hogy nem jó a fogamzásgátló, mivel múlt hónapban végig barnáztam, de a férjem nyugtatott, hogy ne aggódjak, biztos valami mástól van.
sajnos az a helyzet, hogy jövő hét pénteken kap a férjem fizetést, ami most a pénztárcában van arra nem elég, hogy addig kihúzzam. próbáltam kölcsönkéri 1000 forintot, nem tudom megmondani hány embertől, de senki sem "tudott" adni. én addig megőrülök a kétségbeeséstől.
mit csináljak? honnan szerezzek egy nyamvadt terhességi tesztet?
Az kórházi ambulancián ingyenes a terhességi vizsgálat. Vizeletből teszttel csinálják.
Sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vagy, remélem megoldódnak a gondjaitok, és főleg, hogy negatív lesz a teszt.
Sajna akkor kétségek között fog telni pár napod fizuig.
Az sztk-ban ningyenes minden vizsgálat!
utolsó! drogéria? :DD
szerintem a kérdező,egy faluban él,ahol van egy posta,egy bolt,egy gyógyszertár meg 10kocsma...
Szüleid? Komolyan nincs egyetlen egy barátod se, aki hajlandó adni 500 forintot?
Hát ez hihetetlen...
sajnos tényleg senki nincs, már a lehetetlen is megpróbáltam, bezzeg én az utolsót is odaadtam mindenkinek...
drogéria nincs, és 380 forintom lenne, de a gyógyszertárban kérdeztem 1100 forint a legolcsóbb, annyit nem tudok mellőzni.
fogalmam nincs mit fogok tenni.
talán ettől az idegtől addig elvisz a mentő, és majd kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!