Valószínű, hogy terhes vagyok, de nincs pénzem tesztre, és arra sincs, hogy orvoshoz menjek. Most mit csináljak?
a menszeszem egy hete késik, pedig fog.gátlót szedek. minden reggel hányok, egész nap émelygek, ha nem akkor egész nap alszom, annak ellenére hogy egyébként rettentő aktív vagyok, sohasem tudtam elaludni napközben.
sajnos már sejtettem, hogy nem jó a fogamzásgátló, mivel múlt hónapban végig barnáztam, de a férjem nyugtatott, hogy ne aggódjak, biztos valami mástól van.
sajnos az a helyzet, hogy jövő hét pénteken kap a férjem fizetést, ami most a pénztárcában van arra nem elég, hogy addig kihúzzam. próbáltam kölcsönkéri 1000 forintot, nem tudom megmondani hány embertől, de senki sem "tudott" adni. én addig megőrülök a kétségbeeséstől.
mit csináljak? honnan szerezzek egy nyamvadt terhességi tesztet?
Ketten is jelezték, hogy küldenek nekem tesztet.
Nórának és Julcsinak is tiszta szívemből köszönöm. Ahogyan írtam: tényleg nem tudok, most mit mondani, olyan megható, hogy számomra idegen emberek ilyen segítőkészek a barátaim, pedig semmibe veszik a problémáimat.
Nagyon hálás vagyok.
Remelem rendbe jonnek a dolgok otthon nalatok!
Anyukad miatt oszinte reszvetem!:(
Legyen olyan a teszt eredmeny, amit szeretnel!
Ird meg majd nekunk, hogy mi lett!
20 hetes kismami:)
Látod vannak még jó emberek!
Írd meg hogy mi lett a teszt eredménye!
Amúgy én is vettem a barátnőmnek 380 ft a gyógyszertárba tesztet. nem értem miért kell a drágábbat árulni!
olyan aranyosak vagytok.
mindenképpen megírom, hogy mi lett az eredmény.
képzeljétek, pont ma mondja a szomszédom, hogy mostanában állandóan itt a gólya a házunk felett, már tényleg nem tudok, csak pozitivra gondolni.
köszönöm szépen a megértéseteket és a biztatásotokat, valamint köszönöm Julcsinak mégegyszer, hogy ilyen hamar fel is adta nekeem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!