Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valószínű, hogy terhes vagyok,...

Valószínű, hogy terhes vagyok, de nincs pénzem tesztre, és arra sincs, hogy orvoshoz menjek. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

a menszeszem egy hete késik, pedig fog.gátlót szedek. minden reggel hányok, egész nap émelygek, ha nem akkor egész nap alszom, annak ellenére hogy egyébként rettentő aktív vagyok, sohasem tudtam elaludni napközben.

sajnos már sejtettem, hogy nem jó a fogamzásgátló, mivel múlt hónapban végig barnáztam, de a férjem nyugtatott, hogy ne aggódjak, biztos valami mástól van.

sajnos az a helyzet, hogy jövő hét pénteken kap a férjem fizetést, ami most a pénztárcában van arra nem elég, hogy addig kihúzzam. próbáltam kölcsönkéri 1000 forintot, nem tudom megmondani hány embertől, de senki sem "tudott" adni. én addig megőrülök a kétségbeeséstől.

mit csináljak? honnan szerezzek egy nyamvadt terhességi tesztet?

2012. aug. 6. 18:35
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

:-((((

Hány évesek vagytok? Ha legközelebb úgy van akkor vegyél tartalék tesztet (én is azt csináltam, nem árt ha van jelszóval). Évekig eláll, nem kér kenyeret! Szurkolok, h olyan erdemény legyen majd amilyet szeretnél!

2012. aug. 6. 19:15
 12/54 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy hol laksz?
2012. aug. 6. 19:16
 13/54 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy hol laksz"?

Biztos valami kis faluban.

Nem hiszem el,nincs egy barát,szüleid,család,akik tudnának adni 1000 forintot?Szerintem,ha valakinek elküldenéd privátban a címed küldene neked egy tesztet....Szörnyű világ van manapság,rossz,hogy az emberek között pedig ennyire nincs összetartás:(

2012. aug. 6. 19:19
 14/54 anonim ***** válasza:
41%
na ilyenkor látszik milyenek vagytok!pl valaki fel kinálhatna neki egyet postán elsöbségivel már másnap mg kapná szegény gondolom aki vaterán vesz vagy 10-20at annak egy db biztos már nem okozna gondot!
2012. aug. 6. 20:07
 15/54 anonim ***** válasza:
és beszélgettetek a pároddal hogy mi van olyankor ha pozi a teszt?tünetek arra utalnak
2012. aug. 6. 20:08
 16/54 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, milyenek vagyunk? Nekem spec nincs terhességi tesztem itthon. És te milyen vagy? Miért nem küldesz te?
2012. aug. 6. 20:10
 17/54 A kérdező kommentje:

aranyosak vagytok.

negatívat szeretnék, de valahol érzem, hogy pozitiv lesz. azért szeretném tudni, hogy legyen időm dönteni, de nem tudom, abortuszra nem akarok gondolni.

azt hittem, hogy sok barátom van, de tévedtem.

most az egyszer vagyok ilyen helyzetben, két hete halt meg anyukám hirtelen (autóbalesetben) a temetés minden pénzemet elvitte.

2012. aug. 6. 20:26
 18/54 A kérdező kommentje:
mellesleg eléggé görcsölget a hasam, ez a mindjárt megjön érzés, és már egyszer (2 éve) elveszítettem a 24 hetes babámat, nem akarom ezt még egyszer átélni, de éppen ezért nem lennék képes az abortuszra, másrészt viszont egy terhességre sem vagyok felkészülve, szóval teljesen össze vagyok zavarodva, és mint már említettem, anyukám halála is megvisel.
2012. aug. 6. 20:45
 19/54 anonim ***** válasza:
Szegénykém,jól összejöttek a dolgaid.Kívánom neked a legjobbakat!
2012. aug. 6. 20:53
 20/54 anonim ***** válasza:
81%
Szia! Ha megadod a címedet privátban én küldök neked egy tesztet! Julcsi
2012. aug. 6. 20:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!