Valószínű, hogy terhes vagyok, de nincs pénzem tesztre, és arra sincs, hogy orvoshoz menjek. Most mit csináljak?
a menszeszem egy hete késik, pedig fog.gátlót szedek. minden reggel hányok, egész nap émelygek, ha nem akkor egész nap alszom, annak ellenére hogy egyébként rettentő aktív vagyok, sohasem tudtam elaludni napközben.
sajnos már sejtettem, hogy nem jó a fogamzásgátló, mivel múlt hónapban végig barnáztam, de a férjem nyugtatott, hogy ne aggódjak, biztos valami mástól van.
sajnos az a helyzet, hogy jövő hét pénteken kap a férjem fizetést, ami most a pénztárcában van arra nem elég, hogy addig kihúzzam. próbáltam kölcsönkéri 1000 forintot, nem tudom megmondani hány embertől, de senki sem "tudott" adni. én addig megőrülök a kétségbeeséstől.
mit csináljak? honnan szerezzek egy nyamvadt terhességi tesztet?
nem tervezett baba lenne, mivel fogamzásgátlót szedek.
de ha terhes vagyok, hát bele gondolni nagyon félek, mert nagyon félek a vetélésemtől (magyarán megmondva halva kellett megszülnöm a babámat), egyébként belevágnék, de nem bírnám ki ha ismét át kellene azt élnem, mert még most sem tettem magam túl a kisfiam elvesztésén.
sajnos akkor az orvosok is meg mondták, hogy mivel a szülés után műszeres betapintás volt, azt mondták hogy emiatt, valószínűleg sérült a méhszájam, és emiatt egy következő terhességet nyitott méhszájjal kezdenek, ami ugye azt jelenti, hogy 9 hónap ágy, és persze nagyon nagy veszély, "csak" ezektől tartok nagyon. :(
már legkésőbb holnap meg kell érkezni a tesztnek amit Julcsi küldött nekem, már alig várom meg tudjam mi az eredmény
sziasztok, megérkezett a teszt, halvány pozitiv lett.
remélem minél hamarabb megérkezik Nóra tesztje is, hogy erősödik e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!