Szerintetek mennyire valószínű, hogy terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Megjött február 27.-én, majd március 18.-án is, ami különös, mert rendszeresen 30-31 napos szokott lenni, el is mentem orvoshoz hétfőn. Ultrahangon (hasin) nyilván semmi különöset nem látott, teljesen átlagos a leletem, a következő mensim után (vagy ha meg sem jön) kell mennem hüvelyi UH-ra. Nem lehetett az a korai vérzés beágyazódási, vagy ilyesmi vérzés? (Mindkettő gyengébb volt valamivel a szokásosnál egyébként.) 2 napja különös dolgokat eszem, néha émelygek és folyamatosan álmos vagyok, de ez lehet bármi mástól is. Úgy döntöttem nem csinálok tesztet ("tesztfüggő" vagyok, le kell szoknom:D és csalódni sem akarok), megvárom hogy megjön-e vagy sem, meg az ultrahangot, az a biztos. Csak megkérdeztem, ti mit gondoltok. Tudom, hogy túlgondolom az egészet, de nem tudok nem filózgatni...2012. ápr. 7. 22:47
1/4 anonim válasza:
Nézd, mi nem tudunk erre mást mondani, mint hogy tesztelj. Ha már amúgy is ezen filózol, akkor nem fogsz jobban csalódni így sem, úgy sem. A tünetek nem mérvadóak, akár pszichésen is beképzelheted, főleg ha annyira ez foglalkoztat. Szóval csinálj egy tesztet, ha biztos eredményt szeretnél, nem csak találgatást.
Amúgy milyen volt az utolsó mensid? Rendesen úgy megvolt mint máskor?
2/4 anonim válasza:
A beágyazódás,( ha egyáltalán vérzéssel jár) nem nagyon téveszthető össze a menstruációval, még a "valamivel gyengébbel" sem. Mégiscsak az lenne a célszerű, ha csinálnál egy tesztet. Ha nem akarsz, akkor várd ki a következő (esetleg) kimaradó mensidet, akkor már az orvos is többet fog tudni. De abból amit leírtál, és abból, hogy "tesztfüggő" vagy, félsz a csalódástól, én inkább a gyerek utáni vágy miatt jelentkező képzelt tünetekre gondolok.
3/4 anonim válasza:
Szerintem, ha megjött rendesen, ahogy szokott nagyon minimális az esélye annak, hogy terhes legyél!
Rendben vannak a hormonjaid? Voltál laborvizsgálaton?
4/4 anonim válasza:
szia nem akarlak tévhitbe vinni DE barátnőm 2 hónapig nem is tudta hogy babát vár 3. hónapba 2x jött meg neki akkor elment a dokihoz nem látott semmit (!) azt mondta neki hogy mennyen vissza 2 hét múlva,vissza is ment és akkor már 11. hetes kismama volt! és semmit nem vett észre belőle nem volt kevesebb se más színű a vére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!