Terhes lehetek? 7 hónapos a Kisfiam, még szoptatom, volt mikor nem akarta elfogadni a cicit és a védőnő azt mondta vegyek tesztet, mert valószínű Baba van a pocakban!
Júni 2.-án és júni 21.-én voltunk együtt a Férjemmel, júni 26.-án délután csináltam egy negatív tesztet /védőnő azt mondta: "nem jelent semmit!"/, viszont Júli 10-től 3 napig véreztem, de nem olyan volt mint a 1,5 évvel ezelőtti menstruációk!
Iszonyatosan hányingerem van! /bár ez lehet a melegtől is/ és vannak hasonló tüneteim, mint amikor a pici Fiammal voltam terhes!
Csinálj még egy tesztet. Ha még ez sem nyugtat meg, akkor irány az orvos. Ő biztosan tud hiteles választ adni.
Az, hogy a babád nem akarja elfogadi a cicid nem csak a terheséged jele, hanem az is lehet, hogy újra menstruálni fogsz. Akkor is más íze van a tejnek!
Jó babázást kívánok!
szia vettél tesztet? mizu azota?
32
Szia!
Nem biztos,hogy terhes vagy,nekem is így volt,hogy nem fogadta el a tejcsit.Egyik napról a másikra.Csak este tudok neki adni,amikor alszik,mondjuk én fejem neki a születése óta ,mert nem fogadta el a cicim.Az én védőnőm már találkozott ilyen esettel és nem volt terhes az anyuka,na és persze én sem.Kisfiúknál ez gyakoribb eset.Azért tesztelj még egyet!
7 hós kisfiú anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!