Ha valaki 2008. február 17-én feküdt le a barátjával, és terhes lett, hogy lehet, hogy még nem szült december 2-án? Létezhet? Az időpont állítólag biztos (se előtte, se utána nem volt semmi állítólag hónapokig).
Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 20:26
1/6 anonim válasza:
Hát ez létezhet. Ha akkor feküdtek le, akkor november 23-ára volt kiírva és annyit simán ráhordhat. Ha utánaszámolsz , akkor 9 nap, annyit meg simán ráhordhat bárki. Na szóval a kérdés érdekes nagyon, nem tudom ennek az egésznek mi van ahátterében és az is tök jó, hogy valaki egyetlen egy alkalomból teherbe esik, másnak meg évekig nem jön össze. Ügyes!
2/6 anonim válasza:
nekem is egy alkalomból lett a fiam. ezt ugy értem,hogy rendszeres védekeztünk egy dbig.aztán a legelső nem védkezés estén terhes lettem.valakinek sikerül,valakinek meg sajnos nem. ez nem ügyesség kérdése.bár nem tudom ez a kérdés mit takar de mindegy.
3/6 anonim válasza:
Első válaszoló a másodiknak. Gondolom ti nem csak egyetlen egy nap voltatok együtt. Mert nekem is mindkét kislányom úgy lett, hogy ahogy abbahagytam a tabit, már a másik hónapban babás is voltam. De nem csak egyetlen egy alkalommal voltunk együtt. Akkor nem azt mondom, hogy ügyes, inkább azt hogy szerencsés, mert ha jól értelmeztem, a kérdező azt irta, hogy egyes egyedül február 17-én voltak együtt. Ez szerencse, mert ez csak egyetlen egy alkalom.
4/6 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok.
Ugy látom kzedjük félre érteni egymást.Én a tabit egy szerdai nap abba hagytam,pénteken ugy feküdtem le a párommal hogy már belém is élvezet.És ha azt nézzük ez is egy alkalom volt a teherbe eséshez.
5/6 anonim válasza:
Szia!Persze,előfordulhat hiszen gyakran van,hogy a baba később-ebben az esetben-,vagy éppen előbb jön,mint a kiírt vagy kikalkulált időpont.Bocsánat,hogy kicsit eltérek a tárgytól.....
Miért nem tisztelitek meg a kérdezőt azzal,hogy nem ostobáskodtok itt és a válaszadásra koncentráltok?!
Boccs mégegyszer!!!!!
6/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, szerintem teljesen pontosan megfogalmaztam a választ,annál helyesebben nem is lehet, ezzel megtisztelve a kérdezőt! Én is megírtam neki, hogy lehet, ki is számoltam neki mindent napra pontosan, én csak annyit mondta, hogy ügyes,ebbe kötött bele a 2. válaszoló. Részemről ennyi, nem érzem magam ostobának, csak megmagyaráztam miért irtam, hogy ügyes. Innentől kezdve pedig nem érdekel a téma, mert ennél értelmesebbnek atrtom magam, hogy ilyeneken vitatkozzak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!