Mit tegyek? Anyukám nem támogatja a kapcsolatomat, mert a szerelemem "csak egy" pizzaszakács.
23 éves lány vagyok, orvosin tanulok, ezért még mindenképpen a szüleim támogatására szorulok, elköltözni sem tudok.
Nemrég jöttem össze hosszas randizgatás után a szerelmemmel. Lelkesen meséltem anyukámnak, mivel a mi kapcsolatunk mindig remek volt. Gondoltam, most is osztozik a boldogságomban. Azonban, amikor megtudta, hogy kiről van szó (velünk szemben lévő pizzázó szakácsa a fiú), szörnyen kiakadt. Azóta is folyamatosan beszólogat nekem és csúfolódik... Mit tegyek? :(
37-re:
Tudod, ha lett volna benne tartás, akkor gyes alatt vagy utána, mikor óvodába kezdtél járni, befejezhette volna a középiskolát estin és leérettségizhetett volna. És utána abban a szakmában dolgozhatott volna.
És akkor valószínűleg más szemszögből nézne egy másik, tisztességesen dolgozó embert is.
Miert tamadjatok a kerdezot? Itt egy fiatal lany, aki leirja a problemajat olyan kulturalt formaban, helyesirassal, ami ezen ez oldalon ritka draga kincs, higgadtan es oszinten reagal minden hozzaszolasotokra, aztan belealltok, hogy miert nem valasztanak neki a szulei gazdag pasit, miert orvos akar lenni stb... nagyon gaz! Valoszinuleg (sot biztosan) o is tudja, hogy az anyja lenezi a parjat, mit kell ezt firtatni... Azert nem ocsarolja o itt, mert van benne tisztelet es szeretet iranyaba. Irhatnam azt is, hogy erre anyukad ra sem szolgalt, de nyilvan nem teszek ilyet...
Szerintem mivel meg friss a kapcsolat, ezert ne is akard bemutatni stb, talalkozgass vele, de ne mondd el otthon hova mesz, aztan majd idovel alakultok. Ez legokosabb szerintem, amit tehetsz kedves kerdezo.
Nem gondolnám, hogy irigykednek rá. Én legalábbis biztos nem.
Inkább fel vannak háborodva, hogy egy anya ilyen háttérrel b..ogatja a lányát, amiért egy tisztességesen dolgozó szakmunkásba szerelmes. És persze az anyjáról mondanak keményeket, ami viszont érthető módon nem esik jól a lánynak.
Az igazat megvallva én is rendkívül rossz véleménnyel vagyok a kérdező anyjáról (+ apjáról is), csak igyekeztem tárgyszerűen leírni véleményemet, ill. volt, amit le sem írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!