Mit tegyek? Anyukám nem támogatja a kapcsolatomat, mert a szerelemem "csak egy" pizzaszakács.
23 éves lány vagyok, orvosin tanulok, ezért még mindenképpen a szüleim támogatására szorulok, elköltözni sem tudok.
Nemrég jöttem össze hosszas randizgatás után a szerelmemmel. Lelkesen meséltem anyukámnak, mivel a mi kapcsolatunk mindig remek volt. Gondoltam, most is osztozik a boldogságomban. Azonban, amikor megtudta, hogy kiről van szó (velünk szemben lévő pizzázó szakácsa a fiú), szörnyen kiakadt. Azóta is folyamatosan beszólogat nekem és csúfolódik... Mit tegyek? :(
A legrosszabb ilyenkor az a felismerés, hogy akiben megbíztál, az nemcsak hogy nem ért egyet veled (ez teljesen rendben is volna), de bele akar szólni, beszólogat, csúfolódik stb.
Hát, én temetném a remek kapcsolatot anyukámmal és minden ilyen megjegyzésére úgy szólnék vissza, hogy azt ő se tenné zsebre. Gorombán, ingerülten, emelt hangon. Ez az idegek harca: aki tovább bírja, az győz, és a másiknak elege lesz az otthoni puskaporos légkörből és visszavonulót fúj. Én biztos, hogy bírnám, azt neked kell felmérned, hogy te bírod-e.
Amúgy, ha 23 éves vagy, akkor gondolom ötödéves vagy, tehát bő egy év múlva diplomát szerzel. Esetleg érdemes utána nézned, ha pl. mentőzni kezdenél hatodéves korodban, mennyi jönne össze belőle és nagyon spórolósan ki tudnál-e fizetni egy albérletet. Nyilván nem egyedül egy egész lakást, hanem másokkal együtt lakva. És akkor tényleg csak addig csúfolódik anyukád, amíg ki nem nyomod a telefont, vagy föl nem állsz és haza nem mész tőlük a saját albérletedbe.
Te hamarabb ki fogsz lépni ebbõl a kapcsolatból,mint gondolnád.Fõleg amikor már befejezted az egyetemet.
De nem az anyud miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!