Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is így bánna az apjával...

Más is így bánna az apjával ha így nőttek volna fel? Többi lent

Figyelt kérdés
Apám már 57 éves, de szinte semmit nem nevelt bennünket (engem es bátyám), allandoan a börtönt járta, a sajátbfiát is lecsukatta a családot mindig terrorizalta anyamat es batyamat ütötte - verte.... Es most hogy szabadult 6 evrol legutobb, megint fel akarna torni a csaladba, ugyan azt az eletvitelt akarna folytatni mint mikor kicsik voltunk, a gyerekeitol el sajnál mindent, soha nem dolgozott hozza rakom... Es o elo akarja magat adni, hogy mennyit nevelt minket meg ő etetett minket, meg hogy mi milyen halatlanok vagyunk, mivel en es a testvérem utaljuk, soha nem beszelunk vele egy szot sem, ha beszelunk vele abbol is csak a csunya szitkozodasok mennek,hogy ő elvagja a torkom es hogy egy b* k**** vagyok... Egyertelmuen enis ilyen stillusba valaszolok vissza.... Önző volt vilag életében egy nagy nulla.... (anyam pedig még ellenünk is fordul ha vitára kerul a sor, koltozzek el stb neki az a lenyeg, hogy a draga latos ura mellette legyen,teljes lelki nyomorekok lettek a gyerekei es egyszeruen nem ismerik el hogy miattuk még mi vagyunk a szar emberek... Nos,mas is utálná az apját vagy csak mi vagyunk igy vele?

2017. ápr. 4. 12:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Bárcsak ne tudnám felmérni, de nagyszüleim és nagybátyám is alkoholisták voltak, plusz a nevelőapám, aki ráadásul azt élvezte, ha provokálhatta az embert. Anyám azért kapott sokszor, mert nem bírta megállni, hogy ne szóljon neki vissza. Én sosem mentek egyikükkel sem vitába. Nem értem, miért kell belemenned a cirkuszba. Az ilyeneknek az a legbosszantóbb, ha levegőnek nézik őket. Addig idegeli magát rajta, míg előbb-utóbb agyvérzést kap.
2017. ápr. 4. 13:34
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem, a vitaba mar nem szoktam bele szolni mivel verekedesig mar nem tudja húzni a dolgot, de valamit mindig morog az orra alatt es ha nem szolok vissza akkor hallombhogy anyunak susmorog valamit, anyuval szó vitába kerulunk és ahogy tud bele is ugat pl: mivan viszked a p..?? Nem vagy elegge meg ba****? Most ezt szerintem senki nem tűrni szó nélkül
2017. ápr. 4. 13:42
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Az illető felettesénél? Az ki? Mert, ha a pártfogóra gondolsz, akkor azt addig nem érdekli semmi, amíg újabb bűncselekményt nem követ el. Az, hogy otthon csúnyán beszél, azzal mit tud tenni? Maximum felveszi a pártfogoltja jellemzése közé, azt ennyi.
2017. ápr. 4. 13:47
 14/22 anonim ***** válasza:

Kérdező: ugyanez volt anyám volt férje. Tudom, miről beszélsz, ő azt szerette üvöltözni a lépcsőházban, hogy "Amikor ny...tam a p...d, akkor jó voltam?" Nehéz az ilyet figyelmen kívül hagyni, de megéri. Ha látja, hogy senkire nincs hatással, előbb-utóbb beleun. Inkább vegyetek be valami természetes, homeopátiás nyugtatót, de ne menjetek bele a játszmáiba. Levegő. Rá fog unni.

Egyik válaszoló: "pofavágások között a pénztáros" - erre reagáltam. A felettese nyilván tudja, mi a módja az ilyen viselkedés visszafogásának, nem az én dolgom. Nem okozna kielégülést nekem, ha pénzbüntetést kapna, vagy nyilvánosan szidnák. Olyan szinten harmóniában vagyok magammal, hogy engem ilyen pofavágások, lekezelő dumák nem tudnak felzaklatni. Ez mind az adott illetőt minősíti. Ő nincs békében magával, ezt a feszültséget vetíti ki másra, de nekem ehhez mi közöm?

2017. ápr. 4. 13:58
 15/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2017. ápr. 4. 14:04
 16/22 anonim ***** válasza:
Akkor nincs mese. Le kell ülni az öreggel és tisztázni vele hogy Ő a szemetekben egy nagy nulla. Ha meg veri magát hogy mennyit tanított titeket, akkor beleverni egy nagyot a fejébe.Ez amit tanultatok tőle felkiáltással. De jobban jártok ha lekoccoltok.
2017. ápr. 5. 07:06
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz rossz, börtönviselt apának lenni, hogy valakit utáljanak a gyerekei. Minden kamasznak egy fa5zfej az apja és egy hülye pic*a az anyja, még ha amúgy a világ legrendesebb szülei is az illetők.
2017. ápr. 5. 14:43
 18/22 anonim ***** válasza:
miert laksz meg mindig veluk?
2017. ápr. 6. 12:28
 19/22 A kérdező kommentje:
Utolso elotti... Es ennek mi koze van az en tema koromhoz? :D tan ugy olvastad hogy az en szuleim pelda mutato anyuka meg apuka?? :D
2017. ápr. 8. 14:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, kettőnk közül te küzdesz nagyobb kihívásokkal az írott szöveg értelmezését illetően.
2017. ápr. 9. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!