Úgy irigylem azokat, akik boldog családban nőttek fel?
Kimondhatalanul fáj.. :(
Amikor találkozok olyanokkal akik jól megvannak a szüleikkel,majd' elsírom magam..
Régebben is fájt,de nem ennyire mint az utóbbi 2-3 évben.
Mert az utóbbi időben jöttem csak rá,hogy az apahiányt nem tudom elintézni egy "Le__szarom,nem érdekel,jól megvagyok nélküle is." mondattal.
Mindig is az idősebb fiúk,később férfiak társaságát kerestem.
10-11 évesen is már a 17-18 éves fiúk társaságát kerestem,mert úgy éreztem hogy valamiféle biztonságot, nyújthatnak számomra,esetleg végre szerethetne is valaki..
Ismered Édesapádat?
Elváltak a szüleid?
Meghalt az Édesapád?
egyébként nem biztos, hogy az az ember, akiről Te azt feltételezed, hogy boldog családban él, az tényleg boldog is!!
A boldogság mindenkinek mást jelent. Főleg kamaszkorban egy gyerek minden ellen lázad, semmi sem jó, stb. :)
Aztán van, akinek figyelmes szülei vannak, és háta közepére kivánja a gyerek.
Van, akivel "nem törődnek" és a gyerek hiányolja.
szóval nem egyszerü ám sem szülőnek, sem gyereknek ez a kapcsolat.
viszont egy őszinteségen alapuló a másik felet mindenkor megtisztelő szülő-gyerek kapcsolat nagyon jó tud lenni.
Nem ismerkedés céljából tettem fel a kérdést.
Majd ha egyszer eljutok pszihológushoz,ki akarok ebből "gyógyulni".Nem,nem keresek idősebb párt.
Ez az ismerkedés dolog most honnan jutott eszedbe????
a kérdéssel az volt a célom, hogy valahogy ki lehessen hámozni a problémád gyökerét, és valami ötletet találni, hogy Neked könnyebb legyen.
És jól gondoltam látod, mert Te emlitetted a pszichológusi segitséget!!
Tehát elé mentem a problémának a kérdéseimmel.
-bocsi!!és eszembe sem volt ismerkedősdit játszani-
Segiteni próbálnék! üdv. Edit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!