Nem lesz normális kapcsolata az apjával soha a válás után? Mit lehet tenni ez ellen?
3 hónapos a babánk, a barátommal külön folytatjuk az életünket. Nekem a szüleim 1 éves koromban váltak el. A nevelőapámat nagyon szeretem, viszont az apámmal nem volt semmi kapcsolatom a pénzen kívül. A mai napig megkapok tőle mindent, de nála itt ki is merül az egész családosdi.
Szóval nem szeretném, ha a fiunk is így nőne fel. De úgy néz ki, hogy mi elég messzire költözünk és pici is még a babánk, tele vagyok kétségekkel, hogy ez mennyire működhet így.
Te vagy az, aki kvázi ellehetetleníti a kötődést a gyerek és az apja között, úgyhogy nem értem, ez neked miért probléma. Én a válás után is nagyon jó kapcsolatban maradtam apukámmal, de ehhez az kellett, hogy a szüleim EGYÜTTMŰKÖDTEK.
Amerikába költözni nem ez a kategória.
Akkor mégis mit kéne tennem szerinted, kedves Utolsó?!
Egy távkapcsolat USA és Budapest között elég meredek lenne...
Ha NEKED fontosabb a TE új kapcsolatod, mint a gyerek jó viszonya az apjával, akkor lelked rajta, menjetek.
De akkor ne a gyakorin sírj, hogy jaj, félek, nem lesz normális kapcsolatuk...
A te esetedben valószínűleg tényleg nem lesz. De ez csakis a te döntéseden múlik.
Kérdező, te is tudod a választ!
Ez a te döntésed, a gyerekednek esélyt sem adsz arra hogy az apjával bármilyen kapcsolata legyen. Most ítt sírsz, de milyen választ vársz?? Nem kellett volna gyerek, ha Amerikába vágysz.
De!!! és ez a lényeg, ha a gyerek apjának egy kis esze van, nem engedi hogy kividd...a beleegyezése nélkül ugyanis nem viheted ki!
"ha a gyerek apjának egy kis esze van, nem engedi hogy kividd..."
Igazad van, majd biztos bevállal egyedül egy babát, a minimálbéres fizetésével és majd én hagyni fogom, hogy az apja nevelje. Hát persze, mert ez így működik... :)
Megyünk, ez biztos, a baba apja is tudomásul vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!