Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülő bezárhatja a 18 éves...

A szülő bezárhatja a 18 éves gyerekét?

Figyelt kérdés

Megteheti, hogy bezárja a szobájába, mert nem akarja, hogy találkozzon a barátjával?

Vagy 18 éves kor után a szülő nem korlátozhatja a gyerek helyváltoztatását?

Anya nem engedi, hogy találkozzak a barátommal és így akar minket távol tartani egymástól.

Szerinte ő belevinne engem a rossz dolgokba, pl.: cigi, drog, pia és csak a szexet akarná tőlem.

18/F

2017. ápr. 3. 15:31
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
40%

"Bezárni nem zárhatja be, valóban, ehhez nincs joga; de beleszólni beleszólhat.. - abban kétségtelenül igazad van, hogy a száját azt járathatja büntetlenül, a véleményszabadság természetesen őt is megilleti. Aztán ebben itt van a pont.

"Egyfelől elvárod azt, hogy tartsa el, mert törvény kötelezi, de másfelől meg ne szóljon bele az életébe, mert nem ő akart a világra jönni.", meg azért is, mert semmi joga hozzá, ugye. És rögvest nincs keverve semmi semmivel.

"Meg se próbálsz egy arany középútban gondolkodni." - nem gondolom, hogy ebben létezne középút, ugye a szülő vagy beleszól az ember párkapcsolati-szexuális életébe, vagy nem. Most hogy képzeled, a Kérdező keressen más párt, mert banyucikának nem tetszik a jelenlegi?

2017. ápr. 3. 21:57
 32/40 anonim ***** válasza:
39%

#24 - a #22 vagyok.

Nyomon követed az írásokat itt?

Vagy elvesztetted a fonalat?

Miért beszélsz " bűnözésről"? És "áldozatról?

Csak nem Te is a zsíros jogszabályból élőket szeretnéd támogatni?

A rendet tisztelem, csak hogy a rendet pont a rend alkotók teszik rendetlenné.

Ezt nem támogatom.

2017. ápr. 3. 22:22
 33/40 anonim ***** válasza:
62%
#32, egy biztos, én nem az olyan szülőket és nem az olyan - a gyerekével szemben bűnt elkövető -szülői magatartást támogatom, mint amiről ez a kérdés kiíródott. Ez így tiszta?
2017. ápr. 3. 22:31
 34/40 anonim ***** válasza:
56%
.. de egyébként megoszthatod velünk a véleményed, szerinted ebben a helyzetben mit kellene a Kérdezőnek csinálni?
2017. ápr. 3. 22:34
 35/40 A kérdező kommentje:

Mondtam ma anyának, hogy holnap üljünk le egy anya-lánya beszélgetésre és mindegyikőnk elmondja a saját véleményét és megbeszéljük a dolgokat.

És még nem is szexeltem a barátommal, meg előtte se senkivel.

Anya még egyszer se találkozott a mostani barátommal, de pletykákat hallott már róla. Például hogy milyen sok barátnője volt régebben és hogy nagyon gyakran részeg.

2017. ápr. 24. 10:03
 36/40 anonim ***** válasza:
70%
Aggódik, lehet nem oktalanul. Lehet érdemes lenne neked is utánainformálódni a srácnak, avval nem veszthetsz semmit.
2017. ápr. 25. 08:35
 37/40 anonim ***** válasza:
21%

Nekem az tetszik,hogy a kérdés alá azt írtad először,

hogy fiú vagy,mad bizonygattad,hogy lány.Nekem inkább

egy troll képe körvonalazódott ki ebből...

2017. ápr. 25. 08:46
 38/40 anonim ***** válasza:
75%

én is lány vagyok, van, sok esetben F-et kell írni a nemhez, ha nemzetközi papírt töltök ki, a Female miatt.

szerintem tökmindegy troll-e valaki vagy sem, főleg ilyen szintű kérdésnél.

én szoktam normálisan válaszolni olyan kérdésekre, ami nagy valószínűséggel trollkodás, és aki trollkodik nem fogja fel, hogy evvel rajta trollkodok és viccesek a reakcióik, de közben meg amiatt is válaszolok, hátha valamelyik olvasónak hasonló baja van és vár valami normálisabb választ is.

nagyon sok troll baromi unalmas kérdéseket tesz fel engem az zavar inkább, ha már troll legyen profi

2017. ápr. 25. 09:00
 39/40 A kérdező kommentje:

Na, itt van újdonság.

Anyával leültem beszélni és megbeszéltük a dolgokat. Később bemutattam neki a barátomat, de nem nagyon kedveli.

Megengedte, hogy találkozzunk, de nem akarja, hogy nálunk legyen. Azt mondta, hogy az ő házán kívül neki mindegy.

2017. szept. 7. 09:33
 40/40 anonim ***** válasza:
Szomszédunkban egy 31 éves nő van bezárva, úgy h igen bezárhatják,bár nem törvényes,személyiszabadság korlátozás a vádpont,de csak azt lehet bezárni elnyomni,stb aki hagyja is. Fiatalok álljatok már a sarkatokra, mert igy 30 felett is ovodában lesztek..
2018. márc. 7. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!