Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az az érzésem hogy...

Miért van az az érzésem hogy más az édesapám?

Figyelt kérdés

Fél éve hajt ez a kérdés, nem hagy aludni, nem hagy békén a gondolat.

Nővéremet már kérdeztem (ő is más apától van) és váltig állítja hogy aki fel nevelt az az édes apám, de én valamiért nem hiszem bele fészkelte magát a gondolat a fejembe.

Ez mind az után hogy meg tudtam hogy minden testvérem más apától van!Be vallom aki felnevelt édesapám nem volt olyan jó hozzám mint azt más gyerek meg kapja sok a vita az ellent mondás, anya szerint két dudás nem fér el egy csárdában de én mást érzek. Valyon ezt egy gyerek meg tudja érezni hogy valami nem oké a családban? Mostanában sok idegennel találkozok ugyan is végeztem az iskolával és dolgozoo és mindenki egyböl azt mondja tiszta édes anyád vagy, és ezek után még jobban hiszem azt hogy nem ő az édes apám.

Hogyan tudnám kideríteni?

Nincs gond apámmal, de ez a gondolat nem hagy békén napi 24 órában, a gondolattal kelek és fekszem és már lassan a depresszió közelében tartok.

Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!

2017. ápr. 1. 07:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
DNS teszt! Nyál mintát veszel tőle pl.ha ivott egy pohárból ne mosogasd el. Vagy elcsened a fésűjét es kiveszel belőle pár hajszálat,persze csak ha ő használja egyedül. De,ha jól tudom az ő beleegyezése is kell a vizsgálathoz. Vagy ,ami a legegyszerűbb,hogy megkérdezed anyukádtól.
2017. ápr. 1. 07:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül egy DNS teszt? Anyától nem merem mek kérdezni félek hogy megbántom.
2017. ápr. 1. 07:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Ő nevelt fel, ez nem elég?
2017. ápr. 1. 08:02
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem, sokat bántott és tudni akarom az okát!
2017. ápr. 1. 08:14
 5/13 anonim ***** válasza:
32%

Nagyon unhatod magad, ha ilyen ostobaságon rágódsz 0-24-ben.

Foglalkozz a jövőddel, az életeddel! Változtatni már nem tudsz a génjeiden, jelentősége gyakorlatilag nincs a problémádnak.

2017. ápr. 1. 08:15
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Vannak jegyek amik alapjan Közelebb kerulhetsz az igazsaghoz, persze a dns teszt a legtutibb.

1. Hasonlítsd ossze a fuleteket, a fülcimpat. Ha az egyik le van nove a masik meg nem, akkor necces az apaság.

2. Hasonlítsd ossze az állatokat. Ha az egyikőtöknek segg (van egy kis huppli középen) álla van míg a másiknak nem az is egyértelmú jel.

3. Kérdezd meg a vércoportját. Ha te pl nulla-ás vagy ő meg ab akkor tuti nem az apád. Itt sok lehetőség van, csak egy példát irtam. Mendeli genetikanap nézz utánna, sok olyan látható jel van ami egyértelműen megmondja hogy nem lehet az apad. Dns teszt előtt ezeket hasznaltak a birosagok is.

De amugy ne porogly 0-24ben ezen. Semmi értelme.

2017. ápr. 1. 08:50
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Előző vagyok. Y kromoszómához kötődő örökletes tulajdonság a szörös fülcimpa. Szoval ha fiú/férfi vagy es különbözik a szörzet a cimpán, akkor nem az apád. Amiket előbb irtam,ott anyukád us számít, meg kell nézned a domináns recesszív tulajdonságokat. Olvass utanna a mendeli genetikanak.
2017. ápr. 1. 08:59
 8/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!

És kezdek meg illyedni ugyan is kicsit sem hasonlít a fülünk! :/ Az enyém formás az övé meg oválisabb :/

2017. ápr. 1. 19:22
 9/13 anonim ***** válasza:
11%

5!

Miért kéne ahhoz valakinek unnia magát, hogy feltegyen egy olyan kérdést a saját életével kapcsolatban, amihez tulajdonképpen joga van?

Miért lenne probléma, ha érdekli, hogy az apja az édesapja -e, vagy sem?

Ha van valami stresszforrás az életedben, valószínűleg te is azon agyalsz.

Különbözőek vagyunk, különböző dolgok foglalkoztatnak, és ezzel nincs semmi baj. Mindenki azzal törődik, ami számára fontos. A kérdezőnek pedig ez az a bizonyos dolog. Ettől nem lesz kevesebb, ettől még foglalkozhat a jövőjével és egyébbel. Továbbá, ez nem segíti előre az ügyet, s valahol személyeskedés is. Nem erre volt kíváncsi.

Másrészről: DNS teszt, aminek az árát a neten megtalálhatod, vagy egész egyszerűen...megkísérelted már megkérdezni valamelyik szülődet?

Mielőtt azt mondanád, hogy úgysem mondja el, először próbáld meg. Ne temess el egy ügyet anélkül, hogy ne tettél volna meg mindent a válasz kiderítésének érdekében.

Túl sok lehetőséged nincs, ragadj meg mindent, amit csak tudsz!

Sok sikert!

2017. ápr. 1. 23:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, igyekszem erőt merítni és rá kérdezni mostmár! :)
2017. ápr. 2. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!