Miért van az az érzésem hogy más az édesapám?
Fél éve hajt ez a kérdés, nem hagy aludni, nem hagy békén a gondolat.
Nővéremet már kérdeztem (ő is más apától van) és váltig állítja hogy aki fel nevelt az az édes apám, de én valamiért nem hiszem bele fészkelte magát a gondolat a fejembe.
Ez mind az után hogy meg tudtam hogy minden testvérem más apától van!Be vallom aki felnevelt édesapám nem volt olyan jó hozzám mint azt más gyerek meg kapja sok a vita az ellent mondás, anya szerint két dudás nem fér el egy csárdában de én mást érzek. Valyon ezt egy gyerek meg tudja érezni hogy valami nem oké a családban? Mostanában sok idegennel találkozok ugyan is végeztem az iskolával és dolgozoo és mindenki egyböl azt mondja tiszta édes anyád vagy, és ezek után még jobban hiszem azt hogy nem ő az édes apám.
Hogyan tudnám kideríteni?
Nincs gond apámmal, de ez a gondolat nem hagy békén napi 24 órában, a gondolattal kelek és fekszem és már lassan a depresszió közelében tartok.
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Teljesen megértem a gondodat, de előbb mindenképpen anyukádhoz fordulj, mert ha kiderül, hogy nem az övé vagy, amit ő nem tud, akkor abból tragédia is lehet. Óvatosan.
Amúgy hányan vagytok testvérek?
Én tudok ilyneről az ismerettségi körben,ahol sok év után derült ki,hogy nem az az apja akit hitt.
Anyukádat kéne megkérdezni erről. Nyilván ha eddig titkolta most nem fogja elárulni, de a reakciójából szerintem le lehet szűrni,hogy hazudik -e.
Apukádat hiába kérdezed, ha nem is ő az igazi, nem biztos,hogy tud róla.A nő az aki biztos lehet benne,hogy ki az apa,vagy kik lehetnek azok.
4-en vagyunk testvérek.
Feljött témában ez az egész persze négyszem közt beszéltünk anyával. Megdöbbent volt a reakciója kicsit zavarta a dolog ezt láttam rajta de szívesen beszélt azokról az időkröl amikor még csecsemő voltam. Kezdek bele törődni a dologba, persze ez mindig piszkálni fogja a gondolataimat de hát ez van ez jutott nekem ezzel kell gazdálkodjak! :) Ha Isten is úgy akarja minden kiderűl egy napon! Válaszotokat nagyon köszönöm, ha ti nem vagytok akkor sosem tudtam volna anyával komolyan beszélgetni. Hálás vagyok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!