Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az az érzésem hogy...

Miért van az az érzésem hogy más az édesapám?

Figyelt kérdés

Fél éve hajt ez a kérdés, nem hagy aludni, nem hagy békén a gondolat.

Nővéremet már kérdeztem (ő is más apától van) és váltig állítja hogy aki fel nevelt az az édes apám, de én valamiért nem hiszem bele fészkelte magát a gondolat a fejembe.

Ez mind az után hogy meg tudtam hogy minden testvérem más apától van!Be vallom aki felnevelt édesapám nem volt olyan jó hozzám mint azt más gyerek meg kapja sok a vita az ellent mondás, anya szerint két dudás nem fér el egy csárdában de én mást érzek. Valyon ezt egy gyerek meg tudja érezni hogy valami nem oké a családban? Mostanában sok idegennel találkozok ugyan is végeztem az iskolával és dolgozoo és mindenki egyböl azt mondja tiszta édes anyád vagy, és ezek után még jobban hiszem azt hogy nem ő az édes apám.

Hogyan tudnám kideríteni?

Nincs gond apámmal, de ez a gondolat nem hagy békén napi 24 órában, a gondolattal kelek és fekszem és már lassan a depresszió közelében tartok.

Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!

2017. ápr. 1. 07:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem a gondodat, de előbb mindenképpen anyukádhoz fordulj, mert ha kiderül, hogy nem az övé vagy, amit ő nem tud, akkor abból tragédia is lehet. Óvatosan.

Amúgy hányan vagytok testvérek?

2017. ápr. 3. 05:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Én tudok ilyneről az ismerettségi körben,ahol sok év után derült ki,hogy nem az az apja akit hitt.

Anyukádat kéne megkérdezni erről. Nyilván ha eddig titkolta most nem fogja elárulni, de a reakciójából szerintem le lehet szűrni,hogy hazudik -e.

Apukádat hiába kérdezed, ha nem is ő az igazi, nem biztos,hogy tud róla.A nő az aki biztos lehet benne,hogy ki az apa,vagy kik lehetnek azok.

2017. ápr. 3. 11:33
 13/13 A kérdező kommentje:

4-en vagyunk testvérek.

Feljött témában ez az egész persze négyszem közt beszéltünk anyával. Megdöbbent volt a reakciója kicsit zavarta a dolog ezt láttam rajta de szívesen beszélt azokról az időkröl amikor még csecsemő voltam. Kezdek bele törődni a dologba, persze ez mindig piszkálni fogja a gondolataimat de hát ez van ez jutott nekem ezzel kell gazdálkodjak! :) Ha Isten is úgy akarja minden kiderűl egy napon! Válaszotokat nagyon köszönöm, ha ti nem vagytok akkor sosem tudtam volna anyával komolyan beszélgetni. Hálás vagyok nektek!

2017. ápr. 6. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!