Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha édesapám nem...

Mit tegyek ha édesapám nem képes megbocsátani? 17/L

Figyelt kérdés

Szóval összevesztünk egy utazáson. Eddig azt mondta megengedi, aztán hirtelen azt mondta hogy nem enged, és közbe már be lett fizetve az egyik részlet. Édesanyámmal fizettük be. Bocsánatot kértem édesapámtól, és meg is ölelt, aztán azt mondta hogy nagyon haragszik és csalódott... mit tehetnék? Nem az a célom most, hogy elmehessek, hanem nem szeretném, hogy rosszba legyünk, mert így ezt nem tudom elviselni. Adjak neki időt, hogy megbocsáthasson? Tanácstalan vagyok.

Köszönöm előre a válaszokat!

2017. jan. 26. 20:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mit vétettél, hogy így megharagudott?
2017. jan. 26. 20:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, leírtam mindent ami történt. Annyi volt még, hogy megkérdeztem, hogy miért nem enged, és annyi volt a válasza, hogy 'mert nem'...
2017. jan. 26. 20:55
 3/13 anonim ***** válasza:
És ezért nagyon haragszik és csalódott?
2017. jan. 26. 21:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Ezek szerint..
2017. jan. 26. 21:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg édesanyádat, hogy beszéljen vele erről!

Ha csak ennyi történt, mint amit leírtál, akkor teljesen indokolatlan az édesapád viselkedése.

Persze azt nem tudjuk, hogy a vita hevében miket sikerült mondanod neki, amit így a szívére vett.

2017. jan. 26. 21:18
 6/13 A kérdező kommentje:

Próbált vele beszélni. De csak mégjobban összevesztek..

Annyit mondta hogy köszönöm, hogy nem engedi, hogy jól érezzem magam, és becsaptam az ajtót. Ennyi. Rosszul érzem magam ez miatt, de mindig ezt csinálja, hogy nem enged el sehova..

2017. jan. 26. 21:20
 7/13 anonim válasza:
81%
Valószínűleg a most nemrég történt Veronai buszbaleset miatt nem enged téged. Azon is egy csapat gyerek utazott es 19-en haltak meg ha jol tudom. Tehát érthető a félelme. Szerintem adj neki időt h megnyugodhasson és addig mérlegelj te is hiszen az életed fontosabb. Engem sem engedtek volna a szüleim. Apukád nem haragudhat annyira rad ha meg is ölelt. Minden rendben lesz sok sikert?:)
2017. jan. 26. 21:29
 8/13 A kérdező kommentje:

Lehet..:/

Köszönöm a válaszokat!:)

2017. jan. 26. 21:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy baleset miatt nem kéne mindentől eltiltani a gyereket. Baleset BÁRHOL történhet. Nem lehet kivédeni. A saját otthonodban is leeshetsz a lépcsőn és kitörheted a nyakadat. Ha fent úgy döntöttek, hogy itt az idő, akkor nincs mit tenni, addig meg legalább élvezd az életet.
2017. jan. 26. 21:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy miért csalódott.
2017. jan. 26. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!