Mit tegyek ha édesapám nem képes megbocsátani? 17/L
Szóval összevesztünk egy utazáson. Eddig azt mondta megengedi, aztán hirtelen azt mondta hogy nem enged, és közbe már be lett fizetve az egyik részlet. Édesanyámmal fizettük be. Bocsánatot kértem édesapámtól, és meg is ölelt, aztán azt mondta hogy nagyon haragszik és csalódott... mit tehetnék? Nem az a célom most, hogy elmehessek, hanem nem szeretném, hogy rosszba legyünk, mert így ezt nem tudom elviselni. Adjak neki időt, hogy megbocsáthasson? Tanácstalan vagyok.
Köszönöm előre a válaszokat!
Kérd meg édesanyádat, hogy beszéljen vele erről!
Ha csak ennyi történt, mint amit leírtál, akkor teljesen indokolatlan az édesapád viselkedése.
Persze azt nem tudjuk, hogy a vita hevében miket sikerült mondanod neki, amit így a szívére vett.
Próbált vele beszélni. De csak mégjobban összevesztek..
Annyit mondta hogy köszönöm, hogy nem engedi, hogy jól érezzem magam, és becsaptam az ajtót. Ennyi. Rosszul érzem magam ez miatt, de mindig ezt csinálja, hogy nem enged el sehova..
Lehet..:/
Köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!