Mit tegyek ha édesapám nem képes megbocsátani? 17/L
Szóval összevesztünk egy utazáson. Eddig azt mondta megengedi, aztán hirtelen azt mondta hogy nem enged, és közbe már be lett fizetve az egyik részlet. Édesanyámmal fizettük be. Bocsánatot kértem édesapámtól, és meg is ölelt, aztán azt mondta hogy nagyon haragszik és csalódott... mit tehetnék? Nem az a célom most, hogy elmehessek, hanem nem szeretném, hogy rosszba legyünk, mert így ezt nem tudom elviselni. Adjak neki időt, hogy megbocsáthasson? Tanácstalan vagyok.
Köszönöm előre a válaszokat!
Jaj, hetes, ne már! Csomo busz gyullad ki és halnak meg rajta (gyalogost többet ütnek el két nap alatt), de a média ezt most jol felfújta, megy a generált hiszti. Semmi baj nem lenne, ha hirként tálalták volna, és nem csámcsognak rajta egy héten keresztül, teljesen felesleges informáciokat (A CIPÖ!, stb) lehozva.
Ezzel az erövel hotelbe se menj, mert rád szakadhat a lavina és meghalsz (olaszország). Volt egy rapperswili pár is, de a svájci média csak akkor adott hirt, mikor megtalálták öket, nem naponta öt cikk, hogy mi lehet velük...
Kérdezö, te ferditesz, a semmiért nem szoltak igy viselkedni, ne nézz hülyének minket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!