Édesapám haldoklik, normális reakció részéről?
Fiatal alig 60 éves, koránál sokkal fiatalabbnak nézz ki.
Az orvosok azt mondták kézelések nélkül max 6 hónap (ő utasitott el minden kezelést).
Elmondta nekünk (van egy nővérem is), hogy beteg és nem kezelteti magát a vége úgyis ugyanazz - meghal- azt a kis időt ami maradt, szeretné nagyobb szenvedések nélkül élni.
Úgy döntött utazni fog és kipróbál mindent amit tervezett, ami megtetszik neki!
Szeretne mindent látni, körbe utazni a világot!
A nővérem szerint veszélyes pénz szórás, nem tudja mit csinál!
Valóban?
Veszélyes pénzszórás?
Gondolom, nem a ti pénzeteket szórja. Most őszintén: gondoljátok át, ő mire menne vele, ha élete utolsó élményei helyett több pénzzel halna meg?
Én ugyanezt tenném a helyében. Mivel a saját pénze, azt scinál vele, amit akar.
Veszélyesnek meg csak annyiban nevezheti valaki, hogy akkor a pénzt nem ö (mármint a testéred) kapja, ha meghal édesapád. Szerintem a növéred igencsak szégyellheti magát!
Egy értelmes ember :D Én is elmennék körbemotorozni Európát, ha elég jól lennék hozzá s lenne pénzem (s közben azért élni pár évet, majd meggyógyulni, ha lehet, antihipochondriám elég fejlett).
Nagyon logikus, hogy kezelések és siránkozás helyett élni akar. Ha nem most, akkor mikor? Remélhetőleg meg tudja tenni s nem kavar be a betegsége túlzottan...
Az a veszélyes pénzszórás, ha hitelre csinálja. Ha van pénze, akkor teljesen OK, az övé.
Szegény édesapám tavaly márciusban hunyt el, rákban.Sokmindent szeretett volna még, de február 3.-án megtudtam, március 5.-én elhunyt. :((((
Nagyon készült a 30. szülinapomra, nem élte meg a júniust.
Édesapád igenis hagy tegye meg azokat a dolgokat amikre vágyik, ehhez minden embernek joga van.Hagyjátok, ső támogassátok mindenben, mert ha már nem lesz veletek, akkor fog igazán hiányozni.Ezt tudatosítsd a nővéredben is.
Kitartást kívánok nektek!
Egy kvázi "halálos ítéletnél" minden reakció normális.
Nem vagyunk egyformák, így nem is várható el, hogy egyformán dolgozzunk fel egy ilyen információt.
Bár a kérdés enyhén(?) Bakancslista-szagú, de megelőlegezem, hogy nem vagy troll.
Ez esetben a nővéred ( és párja) mélységesen szégyellje el magát!
Bár a kérdés enyhén(?) Bakancslista-szagú, de megelőlegezem, hogy nem vagy troll.
Ezzt nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!