Édesapám haldoklik, normális reakció részéről?
Fiatal alig 60 éves, koránál sokkal fiatalabbnak nézz ki.
Az orvosok azt mondták kézelések nélkül max 6 hónap (ő utasitott el minden kezelést).
Elmondta nekünk (van egy nővérem is), hogy beteg és nem kezelteti magát a vége úgyis ugyanazz - meghal- azt a kis időt ami maradt, szeretné nagyobb szenvedések nélkül élni.
Úgy döntött utazni fog és kipróbál mindent amit tervezett, ami megtetszik neki!
Szeretne mindent látni, körbe utazni a világot!
A nővérem szerint veszélyes pénz szórás, nem tudja mit csinál!
Valóban?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Sokat segitetettek, hogy elfogadjam, hogy neki ez lesz a jó. Én most,ár kicsit félek, inkább esténként rossz, de rossz mert elkezdtem arra gondolni, hogy mi lesz ha nem ébred fel, butaság biztos.
Köszönöm
utolso ne adj laikus tanacsokat egy rakbetegnek, nem etikus egyaltalan, mondom ezt ugy hogy en is rakos voltam 22 evvel ezelott. zt se tudjuk milyen rakja van felelotlen dolog igy barmit is tanacsolni.
Arrol nem is beszelve ha csak honapjai vannak es utazni akar akkor az utazasat nem dietazassal akarja tolteni hanem elvezni az eletet amig el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!