Normális anyától ez a reakció, hogy illatgyertyákat akarok rendelni?
Azt mondta, hogy szó sem lehet róla, mert magamra gyújtanám a lakást...
21l
Ha ügyetlen tipus vagy, akkor igen.
Meg ha valamiért nagyon fél a lakástüztöl, akkor is.
Mellesleg én sem szeretném a lakásomban, mert szerintem büdös.
Hát én nem tudom anyád miért gondolja, hogy 21 évesen pár gyertyával magadra gyújtod a lakást...
De ha előtte már volt rá példa, hogy égve hagytál valamit ami kisebb tűzesetet okozott, akkor érthető amit mond.
Jeszusom, ne mondja már senki, hogy felnőtt ember létére senki nem tud néhány gyertyával felelősségteljesen bánni?
Még ha 10 éves lenne a kérdező, megérteném..
Hülye emberek mindig lesznek, akik még így is képesek magukra gyújtani egy házat, na de csak nem ez az általános?
Hátha nem volt példa rá akkor nem értem anyukád reakcióját. Kérdezd meg tőle, miért gondolja így.
Az meg tényleg marhaság, hogy felnőtt ember nem gyújthat meg egy gyertyát a lakásban. Ennyi erővel kést meg villát se adjunk senkinek, mert hülye hozzá...
Hát igen, ebben az életkorban tényleg vigyázni kell a gyerekkel... :D
Egyébként nem elsősorban az a gond vele, hogy gyúlékony, ha normális helyre teszed, ahonnan nem esik le, stb. semminek semmi baja nem lesz, hanem az, hogy olyan anyagokat ereget a levegőbe, amelyek egy része könnyen rákkeltő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!