Normális anyától ez a reakció, hogy illatgyertyákat akarok rendelni?
Azt mondta, hogy szó sem lehet róla, mert magamra gyújtanám a lakást...
21l
Az én nagymamám is ilyen nyugi.
Most is ég egy az íróasztalom mellett(Itt ülök mellette),sosem hagyom felügyelet nélkül, hogy mármegint gyertyázom?
Igen nagyin szeretem őket.
Karácsonyra is 3 félét vettem.
Almás fahéjas, marcipán trüffeles, meg sütis.
Előző vagyok.
Lehet attól fél tényleg, hogy felügyelet nélkül hagyod.
De nem vagy szerintem ennyire felelőtlen.
Lehet tényleg az egészséged félti, de mamám is ugyanezeket mondja.
Oltsam el, ha elmegyek mellőle(ez alap)
Húzzam ki a dekorégősorom ha nem használom.
Ez is alap,max 1-2 órát megy még.
Megkérdezted miért mondja?
ha övé a lakás, akkor dönthet úgy, hogy a lakás területén megtiltja a tűzgyújtást...
amúgy szerintem is büdösek ezek a gyertyák, előre rettegek a karácsonytól :DDDD
de mondjuk arra hivatkozva, hogy magadra gyújtod egy illatgyertyával a lakást, megtiltani a gyertya beszerzését, egy 21 évesnek elég nevetséges :D ha 3-4 éves lennél talán...
sokkal korrektebb lenne, ha azt mondaná, hogy irritálja az illata...
és ha tényleg nem volt semmi lakástüzes élmény vagy ilyesmi indokolatlan...
én már oltottam el lángoló pirítógépet, füstölgő, szikrázó mosógépet, ettől függetlenül önmagában nincs bajom a tűzzel, de inkább csak grillezéskor...és lehet gyertyát is gyújtani, nyilván, ha többieknek úgy tetszik, majd megpróbálom figyelmen kívül hagyni az illatokat...
Én is szeretem nagyon őket.
Egyetlen titka van: Csak akkor gyújtani meg ha otthon vagy, ha elmész otthonról vagy alszol, akkor el kell azonnal fújni. Én sosem felejtem el, mert félek egy lakástűztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!