Édesapám haldoklik, normális reakció részéről?
Fiatal alig 60 éves, koránál sokkal fiatalabbnak nézz ki.
Az orvosok azt mondták kézelések nélkül max 6 hónap (ő utasitott el minden kezelést).
Elmondta nekünk (van egy nővérem is), hogy beteg és nem kezelteti magát a vége úgyis ugyanazz - meghal- azt a kis időt ami maradt, szeretné nagyobb szenvedések nélkül élni.
Úgy döntött utazni fog és kipróbál mindent amit tervezett, ami megtetszik neki!
Szeretne mindent látni, körbe utazni a világot!
A nővérem szerint veszélyes pénz szórás, nem tudja mit csinál!
Valóban?
# 13/14 Időpont ma 22:04
Jól gondolod.
ha ezzel nem okoz gondot a csaladjanak hadd menjen.
apro betukkel megjegyeznem hogy a kesobbi veszekedesek elkerulese vegett irjon vegrendeletet, a mi csaladunkban epp most volt halaleset es a noveredhez hasonlo fiu mar mindent el akar adni, meg azt is ami nem ot illetne meg...
Én nem tudnám most felhozni neki, hogy írjon végrendeletett.
Igen, sajnos rákos.
Segít ha én is meg nézzem azt a filmet amit sokat írtatok?
"Én nem tudnám most felhozni neki, hogy írjon végrendeletett."
Nem is kell.
Egyrészt nem a te dolgod, másrészt ha képes ilyen tudatos döntést hozni ( kezelés elutasítása, hátralévő időre szóló terv), akkor már nyilván megtette.
"Segít ha én is meg nézzem azt a filmet amit sokat írtatok?"
Miben segítene?
Az édesapád döntésének megértésében segíthet.
A nővéred ( és párja) reakciójának feldolgozásában nem segíthet, mint ahogy édesapád esetleges elveszítésének feldolgozásába sem segíthet sokat. ( Picit azért igen, ha megérted, hogy az utolsó hónapjait nem önsajnálattal töltötte.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!