Nem tudok eligazodni anyámon! Miért nem enged el sehova?
14 éves vagyok,és nem tudok eligazodni anyumon.Elég otthonülő típus vagyok és összesen nincs 10 barátom :/
Mindig mondja,hogy:
-Miért vagyok mindig otthon ?
-Miért nem megyek el valahova ?
-Miért nem megyek ki ?
-Miért nem megyek át valakihez?
...
DE!
Ha megkérdezem hogy elmehetek-e valahova,akkor mindig NEM a válasz.
Soha nem enged el sehova,de mondja hogy menjek el.???Ezt nem teljesen értem,hogy miért van.
Húgom egyfolytában megy szülinapokra,át az osztálytársaihoz,de én sehova.
Ez már kiskoromban is így volt.Soha nem mehettem szülinapokra,vagy osztálytársakhoz.Hugit meg engedi.
Alig ismerem a várost.Anyum,apum munkahelyére meg a magántanárhoz(nagyon közel van szüleim munkahelyéhez) találok el csak.
Miért mondja,hogy menjek,ha nem mehetek ?Ti hány évesen engedtétek el a gyereketeket valahova ?14 évesen még korai ?
Nem szeretnék elcsatangolni,csak átmenni pár baráthoz,vagy fagyizni esetleg(nyáron).Szóval nem órákra szeretnék elmenni otthonról,csak kicsit összeülni valakivel.
Kitűnő tanuló vagyok és mindig betartom amit ígérek,és mindig ugrok,ha szólnak.
Szeretnék kicsit önállósodni és kijárni az emberek közé.Nagyon be vagyok gubózva,egész nap otthon ülök a szobámban egyedül és nem merek másokhoz szólni(kérni sem merek a saját szüleimtől),szóval nagyon gátlásos vagyok és visszahúzódó.Ezen szeretnék kicsit változtatni,mert nem hiszem hogy ennek előnye lesz a jövőben.
14l
+Elnézést,ha kicsit hisztinek tűnik :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!