Na hogy lehet eligazodni az ilyen szülőkön?
Figyelt kérdés
Állandón azt hallom hogy élősködök és vegyek fát, szoktam is havonta venni 20.000 ftért. Apukám annál dolgozik aki ilyeneket árul. Ma is hoztak fát... amit kifizettem, a főnök fia hozta és mondtam hívja fel az apukáját hogy mennyibe kerül. Haza jött apu és anya mondta neki hogy kifizettem és most ez volt a baj mert ingyen kapta volna. Viszont ha nem veszek akkor meg az a probléma. Bár ez a pénz is félre volt téve hogy vegyek nyári gumit az autómra de nem baj csak így meg aggaszt.2017. márc. 27. 18:11
1/4 anonim válasza:
:):)Ennél nagyobb problémád sohase legyen az életedben.Legközelebb majd ne fizesd ki,annak aki hozta neked a fát.
4/4 anonim válasza:
Apádnak lehetett volna annyi esze hogy hazaszól,ne fizesd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!