Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megtudta az anyám, hogy...

Megtudta az anyám, hogy terhes vagyok és haragszik. Mivel békíthetném ki?

Figyelt kérdés

Nem terveztük/terveztem a babát, az apukájával akkor együtt sem voltunk normálisan. Még csak 8 hetes vagyok, csak a barátom és a legjobb barátnőm tudta, tegnap elmondtam anya férjének a lányának is (orvos, kérdeztem, hogy melyik szerinte a legjobb magánkórház). Ma együtt ebédeltünk, anya is itt volt és rákérdezett, hogy megnéztem-e a honlapokat, döntöttem-e már. Anya kérdezte, hogy miért és hazudni meg nem akartam, értelme sem lett volna. Kiborult, hogy én ezt mégis mióta titkolom, meg hogy biztosan el sem mondtam volna (??). És azóta nem beszél velem.

Nem akarok könyörögni a bocsánatáért, mert nem 16 vagyok, nem arról van szó, hogy rajta kívül már mindenki tudta volna, vagy hogy sosem mondtuk volna el. De még az 'emésztgették', hogy újra együtt vagyok a kamaszkori barátommal és nem akartam azonnal azt is közölni, hogy gyerekünk lesz. Meg szerettem volna kicsit különlegesebb, aranyosabb módon, nem csak két pohár narancslé, vagy kávé felett elmondani...

2017. márc. 31. 21:18
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
53%
Most már le szokás szólni azt, aki nem öli meg a gyerekét, ha nem házas? Mi közötök hozzá? Nagyon szép, hogy vállalod, és reméljük, hogy a barátod is melletted lesz. Anyukád meg egy kicsit önző. Ahelyett, hogy megkérdezné, hogy vagy, játssza a sértettet.
2017. márc. 31. 22:31
 22/40 anonim ***** válasza:
49%
Mellette lesz hát, most sincs mellette, amikor kellene mert maga alatt van.
2017. márc. 31. 22:33
 23/40 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nincs mellettem, jelenleg az országban sincs. :D

És nem tud arról, ami ma történt. Nem fogom feleslegesen idegesíteni a legjobb barátja legénybúcsúján. Érezze jól magát nyugodtan, majd ha itthon lesz, elmesélek neki mindent szépen, nyugodtan. Plusz most én is feldúlt vagyok, lehet holnap estére már minden megoldódik.

De köszi, 68%-os, ez megint hasznos válasz volt! :)

2017. márc. 31. 22:37
 24/40 anonim ***** válasza:
24%
Igazán nincs mit, használd egészséggel :))
2017. márc. 31. 23:12
 25/40 anonim ***** válasza:
51%
Most akkor dicsérjünk meg, hogy öneröböl 1 év alatt hitel nélkül lakást és kocsit vettél nulla szülöi segitséggel?
2017. ápr. 1. 06:16
 26/40 A kérdező kommentje:
Nem idegen emberek dicsérete kell, nem azért írtam le. Hanem mert már írta a nagy tudású 68%-os válaszoló, hogy majd biztos az ő adójából akarok gyereket nevelni, ezért írtam le, hogy nem éppen ez a helyzet és igenis van olyan ember, aki nem hónapról hónapra akar élni egy babával.
2017. ápr. 1. 09:19
 27/40 anonim ***** válasza:
17%
Pénztől függetlenül, egy gyereknek meg kell adni az esélyt, hogy normális családba szülessen, így viszont esélye sincs rá. Gratulálok anyuka, ész nélkül dugni, az megy, úgy látszik a biosz órákról ellógtál.
2017. ápr. 1. 09:41
 28/40 A kérdező kommentje:

Jaj Istenem. :D

Miért ne lenne esélye?!

Együtt élünk a barátommal, teljesen normális az életünk. Esküszöm, itt a válaszolók mindenbe belekötnek. Ha van pénz, az a gond, ha nincsen, akkor az, szerintem ha azt írtam volna, hogy férjem van, még akkor is találnátok valamit, ami "nem jó". :D

Ha abortuszt akarnék, akkor meg már hoznátok a máglyát az előkertbe gondolom...

Csak azt nem értem, hogy akinek semmi nem jó és egyszerűen kukacoskodni szeretne, miért nem megy el inkább futni egy kicsit, szerintem sokkal jobban le lehet úgy vezetni a stresszt és most még az idő is szép. :)

2017. ápr. 1. 09:47
 29/40 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem már te is zavarodsz bele, pár hete még csak szexuális kapcsolat volt köztetek, most meg már boldogan együtt éltek, amiről anyukád nem is tudott.
2017. ápr. 1. 10:37
 30/40 A kérdező kommentje:

Vagy inkább csak ti nem tudtok szöveget értelmezni. :)

Együtt vagyunk, amikor kiderült, hogy babánk lesz, össze is költöztünk. Mikor ez megtörtént, a szüleinknek elmondtuk. De a babáról nem tudtak/tudnak.

Még jó, hogy írtam, hogy bonyolult a kapcsolatunk és nem írnám le a részleteket!:)

2017. ápr. 1. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!