Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megtudta az anyám, hogy...

Megtudta az anyám, hogy terhes vagyok és haragszik. Mivel békíthetném ki?

Figyelt kérdés

Nem terveztük/terveztem a babát, az apukájával akkor együtt sem voltunk normálisan. Még csak 8 hetes vagyok, csak a barátom és a legjobb barátnőm tudta, tegnap elmondtam anya férjének a lányának is (orvos, kérdeztem, hogy melyik szerinte a legjobb magánkórház). Ma együtt ebédeltünk, anya is itt volt és rákérdezett, hogy megnéztem-e a honlapokat, döntöttem-e már. Anya kérdezte, hogy miért és hazudni meg nem akartam, értelme sem lett volna. Kiborult, hogy én ezt mégis mióta titkolom, meg hogy biztosan el sem mondtam volna (??). És azóta nem beszél velem.

Nem akarok könyörögni a bocsánatáért, mert nem 16 vagyok, nem arról van szó, hogy rajta kívül már mindenki tudta volna, vagy hogy sosem mondtuk volna el. De még az 'emésztgették', hogy újra együtt vagyok a kamaszkori barátommal és nem akartam azonnal azt is közölni, hogy gyerekünk lesz. Meg szerettem volna kicsit különlegesebb, aranyosabb módon, nem csak két pohár narancslé, vagy kávé felett elmondani...

2017. márc. 31. 21:18
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem anyukádnak az esett rosszul leginkább, hogy közvetve, mástól tudta meg, hogy másnak mondtad, neki nem. Meg fog békülni, talán az utolsó mondatodat - "szerettem volna kicsit különlegesebb, aranyosabb módon,..stb " mondd neki
2017. márc. 31. 22:02
 12/40 anonim ***** válasza:
63%
Mire költhet egy épeszű ember a baba születése előtt 4,5 milliót?
2017. márc. 31. 22:03
 13/40 anonim ***** válasza:
78%
Miért arcoskodnak mindig a nők, hogy egyedül is felnevelnek egy gyereket? Engem anyukám egyedül nevelt, hidd el kemény egyetem elvégzése után. ELTE-n végzett jogot és doktorált le. Mégis marha nehéz volt neki és nekem is, hogy nem volt apám.
2017. márc. 31. 22:06
 14/40 anonim ***** válasza:
66%
13, akinek van, az többet tud költeni. Gyerekszoba felújítása, festés, bútorok, babakocsiból is egy drábább simán lehet 300000 fölött, stb. Sajnos divat lett gyűlölni azokat, akiknek van pénzük.
2017. márc. 31. 22:08
 15/40 anonim ***** válasza:
33%

Nem azert gyülölik, mert van pénze, hanem azert mert akkor már azthiszi, hogy bármit megtehet, es ezért gyülölik...

2017. márc. 31. 22:11
 16/40 A kérdező kommentje:

Igen, 68%-os, itt kérdezek.

Azért, mert a barátom nincs itthon, elutazott a barátaival. Telefonon ezt nem szeretném megbeszélni vele, üzenetben sem, meg nem akarom, hogy aggódjon, amiért most rosszabb a kedvem, ő pedig nincs itt. Nem akarom elrontani a szórakozásukat.

A legjobb barátnőm azt mondta, hogy szerinte most hagynom kellene, úgyis megbékél majd. De én meg ebbe megőrülök, hogy nem kommunikál velem a saját anyám, akivel amúgy nagyon jó a kapcsolatom.

De látom, hogy nem igazán szeretnél segíteni, csak belekötsz mindenbe, bármit is írok. Ennek szerintem semmi értelme, szóval inkább válaszolgass más kérdések alatt. További szép estét Neked!:)

Tequila Sunrise, ez nekem is eszembe jutott, de attól félek, hogy akkor az úgy tűnne, mintha próbálnám menteni a menthetőt.

# 13

Fuhh rengeteg mindenre, de ha szeretnéd, majd átküldöm a listát, ha megkapom.:)

Az összes babadolgot, a kiságytól kezdve az utolsó díszig újonnan vettek, ahogyan mi is fogjuk. Nem olcsók a babadolgok, babaruhák, de nem erről szól a kérdésem.

# 15

Ez nem arcoskodás, de szerintem egyértelmű, hogy úgy nem vállalnék be egy babát, hogy nem vagyok teljesen biztos abban, hogy egyedül is megállom a helyemet.

Mert bármi történhet. Nem azt mondom, hogy az az álmom, hogy egyedülálló anya legyek, de tudom, hogyha ez bekövetkezne, akkor sem menne tönkre az életünk és nem arról szólna minden napunk, hogy imádkozok, ne legyen beteg a gyerek, ne kelljen neki gyógyszer, vagy új ruha, esetleg ne legyen hideg a tél, hogy tudjuk fizetni a számlákat...

2017. márc. 31. 22:12
 17/40 anonim ***** válasza:
18%
Jaj haggyad már magad... :)))
2017. márc. 31. 22:17
 18/40 anonim ***** válasza:
71%
6: Akármilyen gazdag is valaki, akkor is megkapja az állami támogatást a gyerekre. Szerintem inkább a gazdagokat kéne ekézned ezzel a logikával, hogy miért kér még a te adódból is mellé. Nem pedig azokat, akik ebből tudnak csak megélni.
2017. márc. 31. 22:17
 19/40 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem kell kibékíteni. Felnőtt vagy. Sokan csak 3 hó után mondják meg. Elkell fogadnia hogy azt csinálsz amit akarsz. Nem ő van a középpontban, ez az egész nem róla szól. Majd megbékül. Ha ezért besérül akkor mi lesz ha meg lesz a baba?
2017. márc. 31. 22:18
 20/40 anonim ***** válasza:
75%
Nem a pénzre értettem, elhiheted anyukám jól keresett jogászként. De most te egy szexkapcsolatba direkt bevállaltál egy gyereket vagy becsúszott, mert egyik se felelősségteljes. Anyukád ha lehiggad örülni fog gondolom, csak most ez neki egy kisebb sokk volt, hogy eddig még azt se tudta, hogy jársz valakivel, most pedig 2 hónapos terhes vagy.
2017. márc. 31. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!