Mit csináljak, ha számomra kellemetlen, hogy az anyám terhes?
Tegnap mondták el, még mamáék is meglepődtek. A nagybátyám azt is hitte, hogy viccelnek...
Anya 41 éves, a nevelőapám 49. Már van egy 4 éves és egy 2 éves gyerekük. Erre most közlik, hogy ikreik lesznek.
De anya teljesen megváltozott a gyerekek miatt. Mellettem nem volt lelakott, folyton mentünk ide-oda, törődött a külsejével, sportolt. Úgy nőttem fel, hogy ő volt a példaképem, olyan akartam lenni, mint ő. Most pedig már inkább szégyellem, a féltestvéreim teljesen "leamortizálták" úgymond. Nem jár sehova, vagy otthon főz/takarít/tévézik, vagy az óvodába van, vagy bevásárol... Komolyan, neki már az a kiruccanás, ha péntekenként elmegy a Tescoba és a Sparba.
Nem foglalkozik magával, mert "neki nincs ilyenre ideje" és teljesen egy melegítőnacis, 4 fal között élő anyuka lett belőle.
Előre félek, mi lesz vele még plusz két gyerekkel...
Mondom neki, folyamatosan.
Hogy jöjjön el velem tornázni, futni, vásárolgatni. Mindenhova hívom, a válasz az, hogy fáradt, nincs ideje és ha van egy szabad órája, akkor inkább lefekszik pihenni.
Az megfordult a fejedben, hogy esetleg segíthetnél neki, vagy a kakás pelenka már büdös neked? De persze nem is feltétlenül a tesóiddal lehetne napi 1-2 órát foglalkozni, elmehetnél helyette bevásárolni, takaríthatnál, hogy kevesebbet kelljen neki és akkor talán lenne energiája elmenni otthonról.
Amúgy meg semmi közöd hozzá, pláne nem kell emiatt "kellemetlenül" érezned magad. Ha úgy érzed, olyan felnőtt vagy, hogy ítélkezhess, akkor segíts is be neki.
Utolsó két válaszoló, nektek amúgy megy a szöveg értelmezése?
21 éves vagyok, nem élek otthon. Tehát nem tudok minden délután a gyerekeikre vigyázni, mert van saját életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!